Καλημέρα. Πέμπτη σερί ήττα για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, η οποία οριστικοποίησε τη κατάληψη της τελευταίας θέσης στον όμιλο από την ελληνική ομάδα. Η πέμπτη αγωνιστική των ομίλων ολοκληρώνεται απόψε με κάμποσα πολύ καλά παιχνίδια. Αναντίρρητα, αυτό που κλέβει τη παράσταση είναι το ντέρμπυ στο Παρίσι ανάμεσα στη Παρί και τη Λίβερπουλ.

Οι προτάσεις της Τετάρτης.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, 2-3 γκολ (2,35).
Οι μπουκ πληρώνουν περισσότερο το σύνολο 2-3 απ' το σύνολο 4-6, περιμένοντας να βρέξει γκολ στο συγκεκριμένο ματς. Αλλά προσωπικά περιμένω σφιχτή άμυνα απ' την γηπεδούχο, η οποία θεωρητικά έχει ελπίδες για τη τρίτη θέση και θα τις διεκδικήσει. Οι Καταλανοί θέλουν μόνο ένα βαθμό για να τελειώσουν και τυπικά με το θέμα της πρόκρισης. Πιστεύω ότι θα διεξαχθεί φλύαρο παιχνίδι και πολύ δύσκολα θα ξεφύγει ψηλά το σκορ.

ΝΑΠΟΛΙ - ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ, 2-3 γκολ (2,12).
Οι Σέρβοι έχουν εντυπωσιάσει στον πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης φέτος, χάρη στα αποτελέσματα που έχουν φέρει στην έδρα τους. Εκτός έδρας γνώρισαν συντριβές και στο Λίβερπουλ και στο Παρίσι, αλλά απόψε νομίζω ότι δεν θα παρουσιαστούν τόσο ασταθείς αμυντικά και θα βάλουν δύσκολα στους Ιταλούς. Η Νάπολι δυσκολεύεται εντός έδρας στα τελευταία ματς, με τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία ματς στο Σάο Πάολο.

ΠΟΡΤΟ - ΣΑΛΚΕ, 1 (1,85).
Η Πόρτο είναι η καλύτερη ομάδα αυτού του ομίλου και με νίκη απόψε καθαρίζει τη πρόκριση και τη πρώτη θέση. Η Σάλκε θα το παλέψει, αλλά δύσκολα θα αποφύγει την ήττα. Άλλωστε, τη τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδύναμη Λοκομοτίβ Μόσχας και με νίκη προκρίνεται κι αυτή στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Καλή επιτυχία.