Τρεις βδομάδες χωρίς Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάρα πολλές. Διακόπηκε η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση για να δούμε την Ελλάδα να ξεφτιλίζεται απ' την Εσθονία. Ούτε στον Σεφερλή δεν βλέπεις τέτοια σουρρεαλιστική εξέλιξη γεγονότων. Επιτέλους, απόψε έχουμε επανεκκίνηση της φάσης των ομίλων και μάλιστα συμμετέχει κι η πρωταθλήτρια Ελλάδος, δυστυχώς με ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης πλέον.
Οι προτάσεις της βραδιάς.

ΑΕΚ - ΑΓΙΑΞ, 2 (1,75).
Με το ηθικό στα Τάρταρα και χωρίς ουσιαστικές ελπίδες για πρόκριση, η ΑΕΚ υποδέχεται την καλύτερη ομάδα του ομίλου, τον Αγιαξ. Και μάλιστα δεν της έφταναν όλα τα βάσανα της ΑΕΚ, ήρθε να προστεθεί και το θέμα με τους τρεις βασικούς παίχτες που δεν ανανεώνουν τα συμβόλαιά τους κι ο Μελισσανίδης έδωσε εντολή να μπουν στο "ψυγείο" μέχρι να φέρουν πρόταση και να αποχωρήσουν. Οι ολλανδοί θέλουν πάση θυσία το διπλό, αλλιώς μπαίνουν σε περιπέτειες και μπορεί να τους πλησιάσει η Μπενφίκα, που αγωνίζεται απόψε με την ντεφορμέ Μπάγερν. Η γνώμη μου ότι εδώ έχουμε ένα πολύ δυνατό διπλό και μάλιστα περιμένω να κατρακυλήσει η απόδοση μέχρι την έναρξη του ματς, οπότε καλό΄είναι να παιχθεί νωρίς κι όχι όταν θα έχουν πέσει τα χοντρά πονταρίσματα.

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ, 1 & όβερ 2,5 γκολ (1,80).
Ακριβώς το ίδιο ποντάρισα και προχθές την ομάδα του Μάντσεστερ και μ' έκανε νοικοκύρη, μένοντας στο 0-0 με την Κρύσταλ Πάλλας! Αλλά δε νομίζω πως θα γίνει το ίδιο μέσα σ' ένα τετραήμερο κι απόψε οι ελβετοί της Γιουνγκ Μπόις θα έχουν πολλά θέματα να λύσουν. Οι άγγλοι θέλουν τη νίκη και ταυτόχρονα περιμένουν τη Γιουβέντους να μην ηττηθεί απ' τη Βαλένθια, ώστε να τελειώσει η υπόθεση πρόκριση και να εκκρεμεί μόνο το ποιος θα πάρει τη πρώτη θέση του ομίλου. Η Γιουνγκ Μπόις δεν έχει ελπίδες για τίποτα κι απλά απολαμβάνει την συμμετοχή της στη διοργάνωση.

ΡΟΜΑ - ΡΕΑΛ, 1 (3,55).
Να και το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς. Οι δύο πρωτοπόροι του έβδομου ομίλου Καστιγιάνοι φέτος παραπαίουν εκτός έδρας.

Καλή επιτυχία.