Καλημέρα.

Σούπερ Κυριακή ξημέρωσε σήμερα με πολύ μεγάλα ντέρμπι σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Πιθανώς και στην Αργεντινή ακόμα, αφού ο πρώτος τελικός του Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Μπόκα και Ρίβερ αναβλήθηκε λόγω καιρού και μπορεί να διεξαχθεί απόψε. Κοινώς, θα χαθεί η μπάλα σήμερα και δεν θα ξέρουμε σε ποιο κανάλι να γυρίσουμε.

Πάμε να δούμε και τις προτάσεις της Κυριακής.

ΛΕΙΨΙΑ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ, 1 (1,90).

Ξεκάθαρα καλύτερη ομάδα η Λειψία απ' τις "ασπιρίνες" φέτος, κάτι που αποτυπώνεται και στη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα. Και όταν βλέπω την απελπιστική άμυνα της Λεβερκούζεν, δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα αντέξει στην πίεση που ασκεί η Λειψία σε όποιον επισκέπτεται το γήπεδό της.

ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, 2-3 γκολ (2,02).

Αγαπημένο σύνολο γκολ της ομάδας της Αρκαδίας, η οποία μόλις μία φορά φέτος έφερε αποτέλεσμα με πάνω από τρία γκολ στην αναμέτρηση. Στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, απ' τον οποίο ηττήθηκε με 3-2. Λάτρης της άμυνας ο Παντελίδης, περιμένω ότι κι απόψε θα επιβάλλει τον ίδιο χαμηλό ρυθμό και το σκορ θα παραμείνει χαμηλά. Το άντερ δίνεται σε αποδόσεις που φέρνουν γέλιο, οπότε θα πάρω το σύνολο 2-3 που πληρώνει πολύ καλύτερα.

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ, 1 (1,87).

Οι Ανδαλουσιάνοι υποδέχονται τους εξαιρετικούς -φέτος- Καταλανούς σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο. Η Εσπανιόλ κάνει τη καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στη συγκομιδή που έχει στην έδρα της, εκεί που δεν έχει παραχωρήσει ούτε βαθμό ως τώρα. Εκτός έδρας είναι μάλλον μέτρια κι απόψε θα έχει ένα τεστ αντοχής με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού το γήπεδο της Σεβίλλης είναι παραδοσιακά μια απ' τις πιο καυτές έδρες της Πριμέρα. Έστω και δύσκολα, περιμένω τους γηπεδούχους να επιβάλλουν την κυριαρχία τους και να πάρουν το υπερπολύτιμο τρίποντο.

Καλή επιτυχία.