Καλημέρα.

Ευτυχώς μας ξεντρόπιασαν οι Έλληνες χθες και το αμφίσκορο στο Αγρίνιο ψιλοέσωσε τη παρτίδα σε μια πολύ δύσκολη στοιχηματικά ημέρα. Δεν ήταν μόνο η ομάδα του ανεκδιήγητου Μουρίνιο, που την είχα κι εγώ στις επιλογές και με νοικοκύρεψε. Μια απ' τα ίδια και τ' άλλα ψόφια θηρία, Ρεάλ και Μπάγερν, ενώ δεν ήταν και λίγοι αυτοί που είχαν φορτώσει το όβερ της Παρί Σεν Ζερμέν και πήγαν άκλαφτοι όλοι μαζί.

Τέλος πάντων, στο στοίχημα άμα σκέφτεσαι τα χθεσινά καταλήγεις να κλαις και για τα σημερινά. Οπότε, αφήνουμε πίσω τα όσα γίναν χθες και πάμε να δούμε το σημερινό κουπόνι  και κάποιες προτάσεις απ' αυτό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2-3 γκολ (2,02).
Το μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής ανάμεσα στον δεύτερο και τον τρίτο της βαθμολογίας. Και οι δύο θέλουν τη νίκη, ώστε να μην αυξηθεί η διαφορά απ' το πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, που κέρδισε χθες κι απόψε θα εύχεται  να μείνουν στο Χ οι δύο διώκτες του. Ούτε ο Κάναντι ούτε ο Μάρτινς φημίζονται για το επιθετικό τους ταμπεραμέντο, γι' αυτό περιμένω πολύ σφιχτή τακτική κι απ' τους δύο. Το σύνολο 2-3 γκολ μου φαίνεται ως η πιο ασφαλής επιλογή εδώ.

ΛΑΤΣΙΟ - ΜΙΛΑΝ, 1 (1,90).
Δενα πείθει κανέναν η Μίλαν, η οποία απλά προσπαθεί να μείνει κοντά στη κορυφή κι έχει το μυαλό της στις μεταγραφές του Γενάρη, μήπως κι ενισχυθεί σοβαρά κι αλλάξει ρότα. Το κακό ότι απόψε πάει αποδεκατισμένη με πολύ σοβαρές απουσίες στη Ρώμη και η Λάτσιο δεν αστειεύεται στο γήπεδό της. Θεωρώ καλύτερη ομάδα τη γηπεδούχο και πιστεύω ότι απόψε δεν θα χάσει την ευκαιρία να αυξησει τη διαφορά απ' τη Μίλαν, με την οποία έχουν το ίδιο στόχο, δηλαδή να είναι στη πρώτη τετράδα της βαθμολογίας στο τέλος της σαιζόν.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΑΝΟΒΕΡΟ, 1 & όβερ 2,5 γκολ (1,90).
Η καλύτερη έδρα της φετινής Μπουντεσλίγκα είναι αυτή της Γκλάντμπαχ. Η μοναδική ομάδα που δεν έχει παραχωρήσει ούτε βαθμό στο γήπεδό της, ενώ σκοράρει σχεδόν 3 γκολ κατά μέσο όρο εκεί μέσα. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Ανόβερο θα περάσει δύσκολες στιγμές απόψε και δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορέσει να ανταπεξέλθει. Ασος και όβερ, χωρίς πολλά λόγια εδώ.

Καλή επιτυχία.