Καλημέρα. Επιτέλους τέλος σ' αυτή την απίθανη διοργάνωση που λέγεται Nations League και κανείς δεν έχει καταλάβει για ποιον σκοπό δημιουργήθηκε, εκτός απ' το να καταπονήσει ακόμα περισσότερο τους αθλητές και να κονομήσει μερικά ακόμα εκατομμύρια η συμμορία που κουμαντάρει την ΟΥΕΦΑ.

Η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να ξεφτιλιστεί για ακόμα μία φορά. Και το χειρότερο είναι πως αναμένονται ακόμα χειρότερες μέρες γι' αυτή, αν αναλογιστεί κανείς ποιον προσέλαβε για προπονητή ο γκουρού που λέγεται Βαγγέλης Γραμμένος. Σε όλο τον κόσμο αναζητούνται προπονητές με νέα μυαλά που θα αναπτύξουν το άθλημα. Εμείς πάμε κόντρα στο ρεύμα και θα τη παλέψουμε με τον κοσμοκαλόγερο που νομίζει ότι οι αγώνες κερδίζονται με τη βοήθεια της Παναγίας.

Ας τ' αφήσουμε πίσω αυτά κι ας δούμε μερικά παιχνίδια απ' το σημερινό κουπόνι.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΕΙΨΙΑ, 2 (2,20).
Μόνο η πρωτοπόρος Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει καταφέρει να λυγίσει φέτος την ομάδα της Λειψίας στη Μπουντεσλίγκα. Η Βόλφσμπουργκ είναι τραγική στην έδρα της, εκεί που έχει κερδίσει μόλις 5 βαθμούς σε 6 παιχνίδια. Συν ότι σχεδόν οι μισοί παίχτες της έχουν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς τις τελευταίες μέρες κι ο προπονητής της έχει μεγάλο πονοκέφαλο για τη σύνθεση που θα κατεβάσει. Αν η Λειψία δεν απορρυθμίστηκε απ' τη διακοπή του πρωταθλήματος, περιμένω ότι θα κάνει άλλη μία νίκη σήμερα και θα παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΚΡΥΣΤΑΛ ΠΑΛΛΑΣ, 1 & όβερ 2,5 γκολ (2,20).
Εδώ και δύο μήνες η ομάδα του Μουρίνιο φέρνει μόνο όβερ στη Πρέμιερ Λιγκ. Επιθετικά πάνε καλά οι κόκκινοι διάβολοι, αλλά μπάζουν στην άμυνα κι αυτό τους έχει κοστίσει πολύ στη βαθμολογία. Η Κρύσταλ Πάλλας παλεύει όλα τα παιχνίδια, αλλά η διαφορά δυναμικότητας δεν της αφήνει πολλά περιθώρια. Γι' αυτό θα παίξω το συνδυαστικό στοίχημα του άσου μαζί με το όβερ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ, γκολ/γκολ (2,55).
Εντυπωσιακή απόδοση στο αμφίσκορο σ' αυτή την αναμέτρηση, κάτι που οφείλεται στη πολύ συμπαγή άμυνα της ΑΕΚ, η οποία έχει κρατήσει το 0 σε όλες τις εξόδους της πλην αυτής στη Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αλλά οι αγρινιώτες είναι δυνατοί στο γήπεδό τους κι έχουν σκοράρει σε όλα τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα. Προσωπικά βλέπω το συγκεκριμένο ματς να είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα και πιστεύω πως το αμφίσκορο έχει πολύ καλές πιθανότητες να μας πληρώσει.

Καλή επιτυχία.