Στον πάγκο του Φωκικού θα καθίσει για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο Νίκος Μαρωνίτης, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η ομάδα της Φωκίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Φωκικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Μαρωνίτη. Ο μέχρι τώρα προπονητής της ομάδας μας Νίκος Κόκκινος παραμένει στο τεχνικό τιμ και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή και παράλληλα Τεχνικός Διευθυντής του Φωκικού.

Ο Νικος Μαρωνίτης είναι 42 χρόνων και Νικαιώτης. Έχει διατελέσει προπονητής του Ιωνικού (Football League & Football League 2), Ενωσιακός προπονητής στις εθνικές ομάδες και σε πολλές ακόμη ομάδες της Αττικής."

Νίκος Μαρωνίτης: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα μου. Έρχομαι σε μια ομάδα με βαριά φανέλα και υπόσχομαι μέσα από τη σκληρή δουλειά να επιτύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή της ομάδας στη Γ´Εθνική και το πλασάρισμα όσο ψηλότερα μπορούμε. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο

Καλωσορίζουμε τον Νίκο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Το Δ.Σ. Του Φωκικός Α.Σ."