Η ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε σήμερα αιφνιδιαστικά την λύση της συνεργασίας της με τον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γιώργο Κασναφέρη.

Ο Γιώργος Κασναφέρης που αποχωρεί όπως έγινε γνωστό για προσωπικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται μακριά από την Αθήνα, είχε έρθει στην ομάδα πριν από δύο μήνες αναλαμβάνοντας το πόστο του Διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Μάλιστα η ΠΑΕ τον ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα προσφορά του και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μελλοντική τους συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την αποδοχή του αιτήματος του Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γεώργιου Κασναφέρη, για τη λύση της συνεργασίας μας λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος, το οποίο καθιστά αδύνατη την παραμονή του εκτός Αθηνών τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η ΠΑΕ Λαμία τον ευχαριστεί για την προσφορά και τον επαγγελματισμό που επέδειξε στο διάστημα της συνεργασίας μας και του εύχεται κάθε επιτυχία προσωπική και επαγγελματική.

Η ΠΑΕ Λαμία δηλώνει ότι η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Γιώργο Κασναφέρη και ευελπιστεί να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας και στο μέλλον."