Άλλα 2 χρυσά μετάλλια για τον Λαμιώτη Πρωταθλητή του Ζιου Ζιου, Βαγγέλη Χορμόβα.

Με τους καλύτερους οιωνούς κλείνει η χρονιά φέτος για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Βαγγέλη Χορμόβα, όπου κατέκτησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ακόμη 2 χρυσά μετάλλια. 
Συγκεκριμένα, το Σάββατο κατέκτησε την 1η ΘΕΣΗ στο Διεθνές ACROPOLIS τουρνουά ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ και την επόμενη ημέρα Κυριακή, ήρθε άλλο ένα χρυσό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu NO GI. 

Να σημειωθεί ότι φέτος με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος, ο Πρωταθλητής μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στο Αμπού Ντάμπι, κατέκτησε την 5η θέση στον κόσμο σε ατομικό επίπεδο και σε ομαδικο την 3η Θέση. 

Ο Πρωταθλητής μας τα 2 τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα, είναι φοιτητής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και προπονείται στην Νέα Σμύρνη με προπονητή τον Πρωταθλητή, Ερμή Δημητρόπουλο. 

Επίσης είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ο Βαγγέλης Χορμόβας,  είναι 1ος στην κατηγορία του σε βαθμούς στην Ελλάδα και 3ος στον κόσμο, με τα επίσημα στοιχεία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ζιου Ζιου, όπου οι βαθμοί πλέον μετράνε για την συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.