Ένα από τα τέσσερα “εισιτήρια” για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Φθιώτιδας, εξασφάλισε η ομάδα των Καλυβίων, η οποία επικράτησε με 3-1 της Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας στον επαναληπτικό αγώνα της διοργάνωσης που έγινε την Τετάρτη (23/1) στο “Αλέκος Παπαγεωργίου”.

Η ομάδα του Βασίλη Πάντου, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δίκαια πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, εκμεταλλευόμενη το πολύ καλό πρώτο της ημίχρονο, όπου και πέτυχε τα δύο από τα τρία συνολικά τέρματα.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν και πάλι τα ξίφη τους στο ίδιο γήπεδο, το ερχόμενο Σάββατο (26/1) αλλά αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.


Το φιλμ του αγώνα:

Α' ΜΕΡΟΣ

3' Πρώτη ευκαιρία του αγώνα για τα Καλύβια, με τον Μάλλιο να εκτελεί φάουλ και τον Σπυριδάκη να κάνει την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. 
7' 1-0 για τα Καλύβια. Από εκτέλεση φάουλ του Μάλλιου, ο Ταμάμης με κεφαλιά νίκησε τον Παπασάρα, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. 
14' Πρώτη καλή στιγμή στο ματς και για την Αναγέννηση, όταν ο Χαλλής μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή των Καλυβίων, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 
23' Σουτ του Μάλλιου από μακριά, έδιωξε σε κόρνερ ο Παπασάρας. 
30' 2-0 για τα Καλύβια. Ο Στοφόρος μετά από ωραία προσωπική ενέργεια, έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Τσαδήμας με κεφαλιά από κοντά, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Βασίλη Πάντου.
31' Νέα χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Λίκο με ωραία κάθετη, βρήκε τον Στοφόρο, ο οποίος έκανε το πλασέ από καλή θέση απέναντι στον Παπασάρα, ωστόσο ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε εντυπωσιακά. 
33' Άλλη μία ευκαιρία για τα Καλύβια, με την κεφαλιά του Ταμάμη να καταλήγει άουτ. 




Β' ΜΕΡΟΣ

52' Τα Καλύβια κέρδισαν πέναλτι, όταν από σέντρα του Τσαδήμα από τα αριστερα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μακρή. 
53' 3-0 για τα Καλύβια, με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταμάμη.
72' 3-1 για την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας. Ο Χαντζής έκανε την ατομική προσπάθεια, μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή των Καλυβίων και την κατάλληλη στιγμή γύρισε τη μπάλα στον Γ. Αλατά και αυτός από κοντά μείωσε σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους. 
90' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Αναγέννηση να μειώσει κι άλλο στο σκορ και να δώσει νέο ενδιαφέρον στις... καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Χαντζής βρέθηκε τετ α τετ με τον Μακρή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Καλύβια (Βασίλης Πάντος): Μακρής, Λίκο (60' Τσιγκόλης), Μάλλιος, Σπυριδάκης (60' Κολόκας), Μόσχος, Καλαμάτας (70' Γενιτσαρόπουλος), Στοφόρος, Πάντος, Ταμάμης, Γουργιώτης (80' Πουρνάρας), Τσαδήμας

Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας (Ηλίας Μπακούμης): Παπασάρας, Δρόσος (46' Ζαχαρόπουλος), Τρούμπουλος (70' Αντωνόπουλος), Λάιος (60' Αλατάς Π.), Μακρής, Ντόβας, Αλατάς Γ., Αρβανίτης, Ψυχογιός (60' Χαντζής), Σκαρλάτος, Χαλλής.


Ρεπορτάζ: Κώστας Ιωάννου