Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την Τετάρτη 23/1 την ανανέωση του συμβολαίου της με τον αρχηγό της ομάδας Κυριάκο Κιβρακίδη για τέσσερα ακόμη χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ανανέωσης συνεργασίας μέχρι το 2023 με τον αρχηγό της ομάδας μας Κυριάκο Κιβρακίδη.

Ένας παίκτης που έχει συνδέσει το όνομα του με το έμβλημα του Ατρομήτου και έχει γίνει ακόμα και πανό από τους φιλάθλους της ομάδας μας θα συνεχίσει να ζει και να αναπνέει στο Περιστέρι διεκδικώντας ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Ο Κυριάκος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο για 4 ακόμα χρόνια παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου."

Αμέσως μετά προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Το να πω ότι είμαι χαρούμενος που μένω στην ομάδα είναι λίγο, ενα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δίνουν κάθε μέρα σε αυτή την οικογένεια στην οποία ανήκω, το μόνο που θέλω να πω είναι πως όσα χρόνια και αν κάτσω θα προσπαθώ για το καλύτερο για την ομάδα μου.

Και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον πρόεδρο μας τον κύριο Γιώργο Σπανό, τον κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητη μας κ. Νταμίρ Κάναντι που δεν έπαψαν στιγμή να πιστεύουν σε μένα.

Και στον κόσμο μας που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά εμένα με την αγάπη τους ακόμα και στα δύσκολα».

"Ο Κυριάκος Κιβρακίδης έχει αγωνιστεί σε 130 επίσημα παιχνίδια με την ομάδα μας έχοντας 2 γκολ και 7 ασίστ."