Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Φθιώτιδας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στο γήπεδο της Ελάτειας, το Νέο Κρίκελλο πήρε τη νίκη κόντρα στον τοπικό Ελατειακό με σκορ 3-4.

Η ομάδα του Γιάννη Αποστόλου άνοιξε πρώτη το σκορ με τον Παπαναστασίου στο 16’. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το Ντάλλα στο 26΄ενώ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με 2-1 με τον Τσέτσο. 

Στην επανάληψη το Νέο Κρίκελλο με δυο γκολ του Νίκου Λέντα στο 48΄και στο 63΄- που έκανε ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα - προηγήθηκε με 3-2. Στο 65’ ο Ελατειακός ισοφάρισε σε 3-3 με τον 14χρονο Σύλλα. 

Το τελικό 3-4 για το Νέο Κρίκελλο διαμόρφωσε ο  Θεοχάρης στο 84’. Ο Ελατειακός ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αλέξανδρου Τσιάμη στο 75’.


Με το παιχνίδι αυτό οι γηπεδούχοι συνεχίζουν να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 4η με 29 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νίκος Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Κουτσόβουλο και Δαουκλιώτη

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ (Αυγέρης): Οικονόμου, Τσιάμης, Καλαλές, Βούλγαρης Κ., Ντάλλας, Βούλγαρης Δ., Σύλλας (Καραΐσκος), Τσέτσο, Δουβάρας, Οικονόμου, Στάθης.

ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Γιάννης Αποστόλου): Γιοβάς, Λάππας Ν., Σαρρής (63΄ Λατσούδας), Συγγούνης (76΄ Δημητρέλης), Χαντζής, Παπανάγνος, Καυκιάς (92΄ Αναγνώστου), Λάππας Ι., Θεοχάρης (88΄ Σακκάς), Παπαναστασίου, Λέντας.