Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Λαμίας το απόγευμα του Σαββάτου στο Χαλκιοπούλειο καθώς επικράτησε των Βριλησσίων με 3-0 σετ στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Pre League βόλεϊ γυναικών.

Με τη βοήθεια του κόσμου και την ψυχραιμία στα κρίσιμα σημεία τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη τα κατάφεραν να κερδίσουν με καθαρό σκορ τον αντίπαλό τους που ήταν πολύ ανταγωνιστικός.

Με εξαίρεση την αρχή του πρώτου σετ όπου οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να "αιφνιδιάσουν" τις γηπεδούχες, από εκεί και πέρα τα κορίτσια της λαμιώτικης ομάδας, ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην πολυπόθητη "καθαρή" νίκη που ήταν και ο μεγάλος τους στόχος σε αυτό το παιχνίδι. Ο ΑΟΛ, από το 11-10 και μετά, ανέβασε την απόδοσή του και στη συνέχεια δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του σετ, φτάνοντας τελικά στην κατάκτησή του με 25-20. 


Στο 2ο σετ, ο ΑΟΛ ξεκίνησε δυνατά, πήρε από την αρχή το προβάδισμα και με “όπλα” του το καλό του μπλοκ και την υποδοχή, είχε την πρωτοπορία του σκορ σε όλη τη διάρκεια του σετ. Ακόμη κι όταν η ομάδα των Βριλησσίων, πλησίασε ξανά στο σκορ (15-13, 16-14, 17-15), οι αθλήτριες του Ηλία Αγγέλη, βρήκαν τους τρόπους να ανοίξουν και πάλι τη διαφορά και να φτάσουν εύκολα στο 2-0 με 25-17. 

Το τρίτο και τελευταίο σετ, απέκτησε πλέον... χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας, με τον ΑΟΛ να κάνει ό,τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τον ΦΟ Βριλησσίων, να... έχει αποδεχθεί την ήττα του. Οι γηπεδούχες, προηγήθηκαν με 7-0, 12-5 ακόμα και 14-5 και ο Ηλίας Αγγέλης με την εξέλιξη αυτή, έδωσε την ευκαιρία σχεδόν σε όλες τις αθλήτριες του (και τις πιο μικρές σε ηλικία) να αγωνιστούν για μερικά λεπτά, οι οποίες βοήθησαν με τη σειρά τους για να πάρει ο ΑΟΛ και το τρίτο σετ με 25-19 και να πανηγυρίσει τη σημαντική νίκη με 3-0. 

Τα σετ: 25-20, 25-17, 25-19

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (Ηλίας Αγγέλης): Κιουτσιούκη, Μάρκου, Μπούκουρα, Πανοπούλου, Σαββίδου, Φαλέγκα, Κίσσα, Καϊμάκη, Τσιλαλή, Κλέτσα, Τσιούμα, Κόμνου, Παπαμίχου.

ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Κώστας Ταμπουρατζής): Παπασταύρου, Μολδοβανίδη, Σαντέ, Τσοπούλου, Πασσιά, Καραμπουλά, Ερωτά, Γιαννέλου Χρ., Πολίτη, Καβουρά, Μπόκη, Στάθη, Γιαννέλου Ζ.