Δεν πρόλαβαν καν να συμπληρωθούν 12 ώρες από το ατυχές αποτέλεσμα της Λαμίας με τον Παναιτωλικό και οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Λαμία, δείχνοντας την πίστη τους στη ομάδα, έτρεξαν πρωί πρωί στο ΔΑΚ Λαμίας και σχημάτισαν ουρά μπροστά από τα εκδοτήρια, για να προμηθευτούν το μαγικό χαρτάκι της αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΣ Λαμία-Ολυμπιακός, για την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου.

Το Speaker.gr, βρέθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας και συνομίλησε με τον κόσμο, για να δει τις αντιδράσεις και το σκεπτικό των φιλάθλων του ΠΑΣ Λαμία.

Παρά την ήττα ο κόσμος της πόλης δείχνει έμπρακτα τη στήριξη στην ομάδα, καθώς δεν πτοήθηκε από το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό, αφού όπως μας δήλωσαν η ομάδα δείχνει πολύ καλό πρόσωπο και έρχεται από μια σειρά με επιτυχή αποτελέσματα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, στάθηκαν στην εμπορικότητα που έχει μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, αλλά δηλώνουν πως παίρνοντας το εισιτήριο, ενισχύουν τη Λαμία και με την παρουσία τους τονώνουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών.

Τέλος μας τόνισαν χαρακτηριστικά, ότι πιστεύουν στο κάτι παραπάνω για το Κύπελλο γενικότερα, αφού όπως είπαν, αν δει κάποιος το βαρύ πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, μπορεί η Λαμία να κάνει την έκπληξη.


Φωτορεπορτάζ