Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Ο Γενάρης ήταν λίγο ξενέρωτος, αφού ελάχιστα ήταν τα μεγάλα ματς που μας έδειξε. Αλλά ο Κουτσοφλέβαρος θα μας αποζημιώσει, αφού είναι γεμάτος από σπουδαία ντέρμπυ και βέβαια είναι κι ο μήνας που θα σημάνει επανεκκίνηση του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ.

Ας δούμε τις επιλογές του Σαββάτου.

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΓΟΥΛΒΣ, γκολ/γκολ (1,80).
Οι δύο αντίπαλοι είναι ακριβώς κάτω από τους έξι μεγάλους της Πρέμιερ Λιγκ και σίγουρα τις ενδιαφέρει η κατάκτηση της έβδομης θέσης. Η Εβερτον είχε εξαιρετικές επιδόσεις στην έδρα της μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη, αλλά μετά μάλλον την επηρέασε το κρύο κι έκανε αρκετές γκέλες στο Γκούντισον Παρκ. Οσο για τη νεοφώτιστη Γουλβς, είναι σίγουρα η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ κι απολύτως δικαιολογημένα βρίσκεται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ισοδύναμες οι δύο ομάδες και με πολύ καλούς και φορμαρισμένους επιθετικούς, γι' αυτό πιστεύω ότι το αμφίσκορο είναι μια πολύ καλή επιλογή εδώ.

ΣΑΛΚΕ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ, 1 (2,40).
Η Σάλκε δεν έκανε καλό πρωτο γύρο και γι' αυτό βρίσκεται καθηλωμένη στη δωδέκατη θέση. Αλλά οι θέσεις που δίνουν έξοδο στην Ευρώπη δεν απέχουν πολύ, οπότε διατηρεί ακόμα ελπίδες για έξοδο στο Γιουρόπα, αρκεί να βελτιώσει τις επιδόσεις της από τώρα μέχρι τη λήξη της Μπουντεσλίγκα. Η Γκλάντμπαχ τα πάει πολύ καλύτερα και κατά πάσα πιθανότητα του χρόνου θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά η μεγάλη της δύναμη είναι η έδρα της, εκεί που δεν έχει παραχωρήσει ούτε βαθμό φέτος. Εκτός δεν έχει την ίδια δυναμική, έχοντας μόλις τρεις νίκες σε δέκα αγώνες. Γι΄ αυτό πιστεύω ότι η Σάλκε έχει πολύ καλές πιθανότητες στο αποψινό ματς και η απόδοση είναι εξαιρετική για να την προσπεράσω.

ΜΟΝΑΚΟ - ΤΟΥΛΟΥΖ, 1 (1,80).
Οι μονεγάσκοι υπήρξαν απ' τις πιο δραστήριες ομάδες στο χειμωνιάτικο μεταγραφικό παζάρι. Αλλά νομίζω πως στα τέλη του μήνα έκαναν τη πιο σημαντική κίνηση, που δεν ήταν άλλη απ' την επιστροφή του Ζαρντίμ στη τεχνική τους ηγεσία. Ο Τιερί Ανρί μπορεί να ήταν παιχταράς, αλλά ως προπονητής δεν.... Ο Ζαρντίμ πέτυχε τρομερά πράγματα ως προπονητής της Μονακό, αλλά λογικό ήταν να καταρρεύσει κάποια στιγμή η ομάδα, αφού ο πρόεδρος πούλησε τους πάντες. Τώρα που η ομάδα ενισχύθηκε, έχει σημάνει η ώρα της αντεπίθεσης με στόχο τη σωτηρία. Και πιστεύω ότι αυτή η αντεπίθεση ξεκινάει από απόψε.

Ταμείο στις 985,70 μονάδες.

Καλή επιτυχία.