Το έγραψα στη χθεσινή στήλη πως αυτό το μήνα θα δούμε πολύ δυνατά παιχνίδια κι απόψε έχουμε ντέρμπι δικεφάλων στο ΟΑΚΑ, αλλά και κάμποσα σπουδαία ματς σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το μόνο που εύχομαι είναι αύριο να ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι του ελληνικού ντέρμπι κι όχι με τη διαιτησία και με συμπλοκές οπαδών.

Ας δούμε και τις προτάσεις απ' το κυριακάτικο κουπόνι.

ΜΑΝ. ΣΙΤΥ - ΑΡΣΕΝΑΛ, γκολ/γκολ (1,66).
Οι αποδόσεις στον άσο στο όβερ δεν είναι ούτε για φτύσιμο. Το μόνο που αξίζει να ποντάρει κάποιος είναι το αμφίσκορο. Η Αρσεναλ βρίσκει πάντα τον τρόπο να σκοράρει, όποτε επισκέπτεται το γήπεδο της Σίτυ. Απόδειξη το ότι έχει βρει δίχτυα στα επτά τελευταία ματς που έδωσε κόντρα στην ομάδα του Μάντσεστερ μέσα στο Εμιρέιτς.

ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 1 (1,69).
Αν και οι αρειανοί δυσκολεύονται αρκετά φέτος στο Χαριλάου, πιστεύω πως η μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που έχουν απ' τους γιαννιώτες είναι αρκετή για να τους δώσει τη νίκη. Και να επισημάνω πως φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι σάκκος του μποξ μακριά απ' το γήπεδο των Ζωσιμάδων, αφού μετράει οχτώ ήττες σε εννιά εξόδους.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ, 1 (2,25).
Πολύ σημαντικό παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη, αφού για την ώρα βρίσκονται στη τρίτη θέση απ' το τέλος και θέλουν πάση θυσία να ανέβουν βαθμολογικά. Και πέμπτη απ' το τέλος είναι η Φράιμπουργκ, άρα κι αυτή θέλει να φύγει χωρίς άδεια χέρια απόψε απ' το γήπεδο. Η παράδοση των τελευταίων ετών είναι συντριπτικά υπέρ της Στουτγκάρδης, η οποία δεν έχει ηττηθεί στα επτά τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει με τη Φράιμπουργκ. Και πιστεύω ότι κι απόψε η ομάδα του Δώνη θα βρει τον τρόπο να κερδίσει ξανά την αντίπαλό της.

Ταμείο στις 991,70 μονάδες.

Καλή επιτυχία.