Στη Ριζούπολη ο Απόλλων με πολλές αλλαγές στο ρόστερ του στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, θα προσπαθήσει να συνεχίσει το μικρό σερί των τριών αγώνων χωρίς ήττα στην έδρα του. Βέβαια η νίκη επί της Ξάνθης και οι ισοπαλίες με Ατρόμητο και Λεβαδειακό δεν ήταν αρκετά για να αυξήσουν τις ελπίδες σωτηρίας. Οι έξι βαθμοί είναι ακόμα πού μικρή συγκομιδή.

Ο Απόλλων θα έχει δύο αντιπάλους! Τον Αστέρα Τρίπολης και την παράδοση. Σε οκτώ συναντήσεις ανάμεσά τους ο Αστέρας μετράει οκτώ νίκες. Πέντε για το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, δύο για την Γ’ Εθνική και μια για το Κύπελλο. Τον περασμένο Σεπτέμβρη σε τρεις μέρες έπαιξαν δύο φορές στην Τρίπολη για Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη φτάνοντας τις τέσσερις ήττες στη σειρά. Όταν ανέλαβε ο Γιώργος Παράσχος ξεκίνησε με τέσσερις νίκες στη σειρά και ακολούθησαν τέσσερις ήττες. Ο Αστέρας είναι πλέον και πάλι χαμηλά στη βαθμολογία, έτσι η νίκη στη Ριζούπολη θα τον τονώσει. Έχει πετύχει μόνο ένα «διπλό» φέτος, στη Λιβαδειά.

Ο Αστέρας δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του. Αν δεν σκοράρει και τώρα, θα ισοφαρίσει το αρνητικό του ρεκόρ στην κατηγορία, που είναι πέντε αγώνες χωρίς γκολ, από τον Φεβρουάριο μέχρι το Μάρτιο του 2010.

 Η ιστορία

Νίκες Απόλλωνα: 0

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 5

 Με γηπεδούχο τον Απόλλωνα

Νίκες Απόλλωνα: 0

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 2

 Στον πρώτο γύρο

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018, 18.15

Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων 2-0

(4' φάουλ Κυριακόπουλος, 10' σουτ Μανιάς)