Παράσταση για ένα ρόλο ήταν  το ντέρμπι και το μετέτρεψαν σε υγιεινό περίπατο οι παίκτες του Πάνου Παλιούρα, πετυχαίνοντας μάλιστα εμφαντική νίκη στο γήπεδο του Καστριού επί της πρωτοπόρου μέχρι την Κυριακή ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΖΗΛΕΥΤΟΥ.

Αν και χρειάστηκαν αρκετές διαβουλεύσεις σχετικά με την καταλληλότητα του γηπέδου, στο τέλος αποφασίστηκε από τις δύο ομάδες και τον διαιτητή να διεξαχθεί ο αγώνας, κάτω από την ματιά του προέδρου της ΕΠΣΦ, κ. Σακελλάρη, ο οποίος έδωσε το παρόν στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις διαθέσεις τους από την αρχή του αγώνα και με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο φάνηκε ποιος θα είναι το «αφεντικό» του παιχνιδιού. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν παρά μόνο όταν δεν εκμεταλλεύτηκαν ένα λάθος των φιλοξενούμενων και με τον Νέλλα έχασαν την πολύ καλή ευκαιρία που τους δόθηκε για να μειώσουν το σκορ στο Α΄μέρος. 

Στο Β΄μέρος με καλή διαχείριση του παιχνιδιού και με τρία ακόμη τέρματα οι παίκτες της Ροδωνιάς σφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο την νίκη που τους φέρνει μια ανάσα από τον πρωτοπόρο Μεξιατικό και περιμένει στη γωνία για να μπει αυτή στην κορυφή του ομίλου στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια και να στεφθεί πρωταθλήτρια.


Το φιλμ του αγώνα:

Μόλις στο 3΄ Σχουλής για τη Ροδωνιά εκτέλεσε υπέροχο φάουλ από αριστερά, πετάχτηκε και έπιασε ο Σύρος την κεφαλιά και ο Γαρουφαλής από κοντά με σουτ έγραψε το 0-1. 
Στο 10΄ο Σχουλής έβγαλε την σέντρα «πάρε βάλε» στον Σκαρή και αυτός με κεφαλιά σημείωσε νωρίς το 0-2.
Στο 20΄πάλι οι ίδιοι πρωταγωνιστές αλλά ο Σκαρής αυτή τη φορά δεν έπιασε την κεφαλιά όπως ήθελε. 
Στο 38΄φοβερό σουτ του Ντζιαβίδα Γιάννη από το ύψος της περιοχής, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε φανταστική απόκρουση σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του από τον Σχουλή, ο Κόκκοτας θα πιάσει την κεφαλιά εξ επαφής στέλνοντας τη μπάλα να «γλύψει» το δεξί κάθετο δοκάρι! 
Μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 40΄από τον Σχουλή , μετά την υπέροχη μπαλιά του Παναγιωτόπουλου, ο παίκτης  της Ροδωνιάς δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Κόρδα. Στο 45΄λάθος στη μεσαία γραμμή από τους παίκτες της Ροδωνιάς, ο Νέλλας   ξέφυγε και από τον Γκερπενή που είχε βγει από την εστία του, αλλά από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα άουτ και τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο Β΄μέρος είχαμε το δυνατό συρτό του Σύρου στο 60΄,που απέκρουσε σε δύσκολα σε κόρνερ ο Κόρδας και στο 76΄ο Σχουλής θα πάρει την ωραία μπροστινή μπαλιά του Κίτσου και από θέση πλάγια αριστερά με διαγώνιο σουτ θα κάνει το 0-3. 
Στο 81΄είχαμε το 0-4 με τον Ντζιαβίδα Γιάννη να σημειώνει ένα καταπληκτικό και πάλι τέρμα, όταν από το ύψος περίπου της σέντρας και δεξιά θα πιάσει ένα φοβερό σουτ και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κόρδα, που είχε βγει και από την εστία του. 
Και στο 83΄ο Σχουλής θα κλείσει το σκορ, όταν με κοντινό σουτ θα σημειώσει το τελικό 0-5, ολοκληρώνοντας έτσι τον θρίαμβο της ομάδας του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσιάβος Θωμάς με βοηθούς τους Κουτσόβουλος Β. και Ξηρομερίτη Γ.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΔΟΞΑ ΖΗΛΕΥΤΟΥ: Κόρδας, Καραΐσκος (50 Άθανασιάς Α.), Ντίνος, Ντζιαβός, Γεράνης, Ντζ΄λάθας, Μανίκας, Διώτης, Ρίζος, Μέτα, Νέλλας


ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ (Π. Παλιούρας): Γκερπενής, Παναγιωτόπουλος, Γαρουφαλής, Κόκκοτας, Γεωργαλής, Κίτσος, Σχουλής, Ζαγγανάς Η. (65΄Μεμαϊντίνι), Σκαρής, Ντζιαβίδας Γιάννης, Σύρος (73΄Λάππας)