Ρεπορτάζ: Κώστας Ιωάννου

Επιστροφή στις νίκες για τα Καλύβια που μετά από ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών μακριά από τα "τρίποντα", κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Νίκης Αγίας Παρασκευής, επικρατώντας με 1-0 στο παιχνίδι που έγινε στο "Αλέκος Παπαγεωργίου" το Σάββατο (9/3) και πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί απ' όσους επέλεξαν να το παρακολουθήσουν, καθώς ήταν μέτριο ποιοτικά, με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες ενώ και ο δυνατός αέρας που φυσούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δυσκόλευε τις προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα του Βασίλη Πάντου, που στη μεγαλύτερη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε στο ματς κατάφερε να σκοράρε, με το "τρίποντο" αυτό, έφτασε τους 39 βαθμούς όσους έχει και ο Οπούντιος Μαρτίνου και συνεχίζουν να μοιράζονται την 3η θέση της βαθμολογίας ενώ από την άλλη η Νίκη Αγίας Παρασκευής γνώρισε μία ακόμη ήττα με το ίδιο σκορ (μετά από αυτή της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Δάφνη Λιβανατών) με αποτέλεσμα να παραμείνει στους 12 βαθμούς και την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ανδρέα Επίσκοπου, σε ένα ακόμη παιχνίδι κατέβαλε προσπάθεια να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, ειδικά μετά το τέρμα που δέχθηκε, ωστόσο δεν μπόρεσε να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από τα Καλύβια.



Το φιλμ του αγώνα

Α' ΜΕΡΟΣ 
12' Σουτ του Καπούλα για τη Νίκη, μπλόκαρε ο Μακρής. 
38' Καλή στιγμή για τα Καλύβια, όταν από εκτέλεση φάουλ Στυλιανού, Κολόκας και Τσιγκόλης που βρέθηκαν στο δεύτερο δοκάρι, δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. 
39' Διαγώνιο σουτ του Καρκάνη για τη Νίκη μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρσασε άουτ.

Β' ΜΕΡΟΣ
46' Καλή ευκαιρία για τη Νίκη Αγίας Παρασκευής. Ο Ζήσιμος έδωσε ωραία πάσα στο Δημά και αυτός έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τον Μακρή να παραχωρεί το κόρνερ.
47' Σουτ του Λύκου για τη Νίκη, η μπάλα κατέληξε άουτ. 
56' 1-0 για τα Καλύβια. Ο Στυλιανός εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Μόσχος έκανε την κεφαλιά με τον Καρανάσιο να αποκρούει και στο "ριμπάουντ" ο Τσιγκόλης σκόραρε από κοντά. 
65' Καλή στιγμή για τη Νίκη Αγίας Παρασκευής, όταν από κόρνερ του Λύκου, δεν βρέθηκε κάποιος να μπει στην πορεία της μπάλας και να τη στείλει στα δίχτυα. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Καλύβια (Βασίλης Πάντος): Μακρής, Γενιτσαρόπουλος (46' Λίκο), Στυλιανός, Κολόκας, Μόσχος, Καλαμάτας (75' Στοφόρος), Μάλλιος, Πάντος, Ταμάμης (90+1' Πουρνάρας), Γουργιώτης (88' Τσότζωρας), Τσιγκόλης


Νίκη Αγ. Παρασκευής (Ανδρέας Επίσκοπος): Καρανάσιος, Αναστασίου, Λύκος, Μιμηγιάννης (63' Καρακώστας), Παπακώστας, Επίσκοπος, Καρκάνης, Καπούλας, Δημάς, Ζήσιμος, Βλαχάκης (75' Καραγεώργος).


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: