Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 23/3 στο γήπεδο του Μαρτίνου ο τοπικός Οπούντιος υποδέχθηκε το Νέο Κρίκελλο από το οποίο και ηττήθηκε με σκορ 1-2.

Σ' ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πάθος και ρυθμό και από τις δύο ομάδες το Νέο Κρίκελλο κατάφερε να ανοίξει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαναστασίου στο 50΄ με τον ίδιο παίκτη στο 61΄ να κάνει το 0-2 για την ομάδα του.


Ωστόσο το Μαρτίνο αντέδρασε, πίεσε και κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 78΄ με τον Χρ. Κωτσαλά αλλά παρόλο που πίεσε και έχασε ευκαιρίες με μεγαλύτερη το δοκάρι στο 90΄ δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 50 πόντους, 4 λιγότερους από την πρωτοπόρο Αταλάντη, ενώ οι γηπεδούχοι στην 4η με 42 βαθμούς, μια θέση που τους οδηγεί στα play-off του πρωταθλήματος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σταμάτης με βοηθούς τους Δόσκορη και Λιτοσελίτη


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Γιάννης Καραμπάς): Καταχανάκης, Γκουλής (87΄ Μάστορας), Μάλλης, Μπαρδούσης, Σταματέας (89΄ Κωτσαλάς Ν.), Σκαμπαρδώνης (68΄ Παναγιώτου), Κωστόπουλος (65΄ Κωτσαλάς Χρ.), Πέππας, Κωτσαλάς Ν., Μαλέρδος, Lleshi.

ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Γιάννης Αποστόλου): Γιοβάς, Λάππας Ν., Μάνδαλος, Συγγούνης, Παπανάγνος, Μπουσάι (89΄ Χαντζής), Καυκιάς (82΄ Λατσούδας), Λάππας Ι., Λέντας (88΄ Δημητρέλης), Παπαναστασίου, Θεοχάρης (85΄ Φλέσσας).



Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: