Ρεπορτάζ: Κώστας Ιωάννου

Τη νίκη με 3-1 επί των Καλυβίων πανηγύρισε ο Οπούντιος Μαρτίνου, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Σταυρού, το Σάββατο (31/3) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας. 

Η Λοκρική ομάδα κατάφερε με το “τρίποντο” που πήρε, να φτάσει στους 45 βαθμούς και να περάσει στην 3η θέση της βαθμολογίας πλέον, αφήνοντας τη χθεσινή του αντίπαλο, την ομάδα των Καλυβίων, στην 4η θέση και στους 43 βαθμούς. 

Η ομάδα του Γιάννη Καραμπά, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε δίκαια στην επικράτηση, αφού εκμεταλλεύθηκε τις περισσότερες ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Βασίλη Πάντου φάνηκε ότι η αλλαγή έδρας της έχει στοιχίσει αρκετά, αφού για δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 (όπως είχε γίνει και με τη Δάφνη Λιβανατών), μόνο που αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό γι' αυτή αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα: 

Α' ΜΕΡΟΣ

26' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στυλιανού, έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Καταχανάκης. Το κόρνερ, εκτέλεσε ο Στυλιανός, με τον Τσιγκόλη να πιάνει την κεφαλιά και τον τερματοφύλακα του Οπούντιου, να παραχωρεί νέο κόρνερ, με μία ακόμη εξαιρετική απόκρουση. 
30' Μακρινό σουτ του Μάλλιου, μπλόκαρε έυκολα ο Καταχανάκης. 
37' 0-1 για τον Οπούντιο Μαρτίνου. Μετά από σέντρα του Ν. Κωτσαλά από τα δεξιά, ο Πέππας έκανε το κοντρόλ και έπιασε ωραίο σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Μακρή. 
44' Ευκαιρία για τον Οπούντιο, να πετύχει δεύτερο τέρμα, όταν ο Ν. Κωτσαλάς πάσαρε στον Πέππα, ο οποίος έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ. 

Β' ΜΕΡΟΣ

48' Σουτ του Πέππα μέσα από την περιοχή, με τον Μακρή να αποκρούει τη μπάλα και αυτή, αφού βρήκε και στο δεξί δοκάρι της εστίας του, κατέληξε κόρνερ.
54' Μεγάλη ευκαιρία για τα Καλύβια να ισοφαρίσουν, αλλά η κεφαλιά του Τσιγκόλη πέρασε ελάχιστα άουτ. 
59' 0-2 ο Οπούντιος. Ο Lleshi κέρδισε την κόντρα σε σουτ του Μάλλιου, βγήκε στην αντεπίθεση, την κατάλληλη στιγμή έδωσε τη μπάλα στον Μαλέρδο και αυτός βρέθηκε απέναντι στον Μακρή και με πλασέ μέσα από την περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. 
64' Πλασέ του Μαλέρδου για τον Οπούντιο, ο Καλαμάτας κατάφερε να διώξει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή. 
67' 0-3 για τον Οπούντιο. Ο Πέππας κατάφερε με ωραία προσωπική ενέργεια να απαλλαγεί από το μαρκάρισμα των αντιπάλων του και να κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής, πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα για την ομάδα του και παράλληλα το δεύτερο δικό του. 
77' 1-3 για τα Καλύβια. Ο Λίκο, έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ταμάμης από κοντά, με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση, νίκησε τον Καταχανάκη για να κάνει το 1-3 για τα Καλύβια, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Καλύβια (Βασίλης Πάντος):
Μακρής, Γενιτσαρόπουλος (46' Στοφόρος), Στυλιανός, Κολόκας (84' Σπυριδάκης), Μόσχος, Καλαμάτας, Μάλλιος, Πουρνάρας (68' Βούρτσας), Ταμάμης, Γουργιώτης (46' Λίκο), Τσιγκόλης

Οπούντιος Μαρτίνου (Γιάννης Καραμπάς):
Καταχανάκης, Lleshi, Μάλλης, Γκουλής, Σταματέας, Μπαρδούσης, Γκαμπαρδώνης, Πέππας (90' Κωτσαλάς Χρ.), Κωτσαλάς Ν., Μπενετάτος (74' Πύλλιας), Μαλέρδος (88' Κωστόπουλος).


Φωτορεπορτάζ