Ο Βαγγέλης Μόρας σκόραρε για δεύτερη φορά στην καριέρα του με τη φανέλα της ΑΕΛ, και της χάρισε σπουδαία βαθμολογική νίκη. Ωστόσο το δεύτερο γκολ, αυτό σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης, ήλθε μετά από 18 χρόνια και δύο μήνες από το πρώτο του! Για την ακρίβεια μετά από 6.644 μέρες!

Ήταν 20 Ιανουαρίου 2001 σε αγώνα της Β' Εθνικής στο Αλκαζάρ, όταν η ΑΕΛ νικούσε 2-0 τον Πανελευσινιακό 2-0 και ο Βαγγέλης Μόρας, ούτε 20 ετών, έκανε το 2-0 στο 64'. Λαρισινός τερματοφύλακας είχε δεχτεί τότε το γκολ του Μόρα, ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος.

Ο Βαγγέλης Μόρας πέτυχε ακόμα το πρώτο γκολ της καριέρας του στην Super League Σουρωτή. Χρειάστηκε να περάσουν 17 χρόνια από το ντεμπούτο του στην Α' Εθνική για να τα καταφέρει. Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία που σκοράρει φέτος. Είναι 37 ετών, επτά μηνών και τριών ημερών. Δύο μήνες μικρότερος από τον Φρανθίσκο Πίτι, όταν αυτός είχε σκοράρει στις 3 Μαρτίου.

Το αμέσως προηγούμενο γκολ του Μόρα ήταν στις 29 Νοεμβρίου 2015, στον αγώνα Φροσινόνε - Βερόνα. Στην Ελλάδα το προηγούμενο γκολ του ήταν πριν από 13 χρόνια, στις 21 Μαρτίου 2006, ΑΕΚ - Αγροτικός Αστέρας 3-0 για το Κύπελλο.