Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Ν. Γιαννιτσούς με την τοπική Αναγέννηση να κοντράρει στα ίσια την φιλόδοξη φέτος Θύελλα Ροδωνιάς.
Πραγματικό ντέρμπι το ματς, με εναλλαγές στο σκορ, πολλές φάσεις και χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, δοκάρια, πάθος, με τη μπάλα να πηγαίνει από τη μια περιοχή στην άλλη και στο τέλος οι δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και εντυπώσεις. 
Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν φύγει με το τρίποντο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, αν ο Σχουλής, κατάφερνε να πλασάρει τον τερματοφύλακα στο μοναδικό τετ α τετ με τη λήξη του
αγώνα. 
Πάντως και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουντο τρίποντο. Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα:

Μόλις στο 12΄απείλησαν οι φιλοξενούμενοι με το δυνατό, αλλά άστοχο σουτ του Ζαγγανά, από θέση πλάγια αριστερά. 
Λάθος απόκρουση αμυντικού της Ροδωνιάς στο 18΄, ο Πέπερας πήρε τη μπάλα σούταρε από καλή θέση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Καλοχτυπημένο φάουλ του Μπισμπιγιάννη στο 22΄, με τη μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο του Ραπανάκη. 
Στο 24΄πάλι ο Μπισμπιγιάννης απέναντι από τον Ραπανάκη σούταρε με δύναμη, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε καταπληκτική απόκρουση, με τη μπάλα να καταλήγει στον Πέπερα, αλλά ο Παναγιωτόπουλος απομάκρυνε τη μπάλα. 
Κεφαλιά επικίνδυνη του Ζαγγανά στο 30΄, από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δερνίκα. 
Βαθιά μπαλιά του Κόκκοτα στην περιοχή της Γιαννιτσούς, λάθος εκτίμηση στην έξοδο
από τον Δερνίκα, η μπάλα πέρασε από πάνω του και ο Σκαρήςμόνος με την εστία σημείωσε το 0-1. Στο 43΄ο Πέπερας πήρε τη μπάλα από λάθος αμυντικών της Ροδωνιάς, σούταρε από πλάγια θέση και αριστερά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ραπανάκη. 
Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις του Α΄ημιχρόνου, από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπισμπιγιάννη, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ραανάκη και απομακρύνθηκε στη συνέχεια από αμυντικό.


Στο Β΄μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν μέσα σε 3΄να κάνουν την πλήρη ανατροπή εκμεταλλευόμενοι λάθη της άμυνας της Ροδωνιάς.
Ο Πέπερας πήρε το δώρο από αμυντικό των φιλοξενούμενων και με σούτ από θέση πλάγια δεξιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1. 
Σαν να μην έφτανε αυτό νέο λάθος στο 49΄ο Μπισμπιγιάννης με παρόμοιο σουτ έκανε το 2-1, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. 
Στο 56΄μετά την μπαλιά του Ντζιαβίδα στον Σχουλή και αυτός να «στρώνει» στον Ζαγγανά, είχαμε το σουτ του τελευταίου να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει κόρνερ. 
Στην εκτέλεσή του από τον Σχουλή , ο Ντζιαβίδας πετάχτηκε και με καρφωτή κεφαλιά, ισοφάρισε σε 2-2. 
Το παιχνίδι από το σημείο εκείνο και μετά απέκτησε άγρια ομορφιά με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει από περιοχή σε περιοχή και τις δύο ομάδες να ζητούν τη νίκη. 
Έτσι στο 60΄η μακρινή μπαλιά του Μεμαϊντίνι προς τον Σκαρή, είχε ως αποτέλεσμα το σουτ του επιθετικού της Ροδωνιάς, να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι του Δερνίκα και στην επιστροφή της πάλι ο ίδιος να σουτάρει από κοντά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία. 
Ο Ραπανάκης στο 65΄και πάλι είπε όχι σε σουτ δυνατό του Μπισμπιγιάννη. 
Ο Κατσής στο 70΄είχε δυνατό σουτ άουτ! 
Ωραίος συνδυασμός Ζαγγανά, Ντζιαβίδα, δυνατό σουτ του τελευταίου από καλή θέση, η μπάλα λίγο
πάνω από το οριζόντιο του Δερνίκα. 
Ο Μπισμπιγιάννης στο 85΄δυνατό σουτ, λίγο άουτ. Και στην τελευταία φάση του αγώνα στις καθυστερήσεις ο Σχουλής έμελλε να είναι ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του, όταν δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Δερνίκα σε μακρινή μπαλιά συμπαίκτη του, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να δώσει
το τρίποντο στην ομάδα του.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ
Δερνίκας, Γιαννούλης, Κοσμάς,Θεοχάρης(55΄Παπακώστας Γ.), Παρασκευιώτης(80΄Δερνίκας),
Τσακατίκας, Μπισμπιγιάννης, Γιατσίδης Πέπερας(89΄Γεωργίου), Κατσής, Μαγκλάρας

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Π. Παλιούρας): Ραπανάκης, Παναγιωτόπουλος, Αμούντζιας [(25΄Πουγκακιώτης)-(68΄Μεμαϊντίνι)], Γεωργαλής, Κόκκοτας, Κίτσος, Σχουλής, Ζαγγανάς, Σκαρής,
Ντζιαβίδας Γιάννης, Σύρος.