Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας στον 3ο όμιλο, το απόγευμα της Κυριακής 24/3 στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης ο Ολυμπιακός Λαμίας υποδέχθηκε τον ΠΑΟ Ανθήλης του οποίου και επικράτησε με το ευρύ 6-0 και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου του.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 7ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους από τον Σκαρμούτσο, το 2-0 στο 43΄ από τον Καλύβα, το 3-0 πάλι από τον Σκαρμούτσο στο 45΄, το 4-0 στο 60΄ από τον Αλεξίου, το 5-0 στο 65΄ από τον Λυρό και το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 89΄από τον Αλεξίου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μουτσώκος με βοηθούς τους Σταμάτη και Φωτόπουλο.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Δημήτρης Αποστολόπουλος): Κουρκουλιώτης, Τσέλιος (53΄ Μπάκας), Τσιώλης (58΄ Αλεξίου), Τσαμαδιάς, Παρούσης, Παπαϊωάννου, Καλύβας (65΄Μάγκας), Λέντας (63΄ Θεοδωράκος), Σκαρμούτσος, Ντούλας, Λυρός.


ΠΑΟ ΑΝΘΗΛΗΣ: Ζησόπουλος, Πιλάτος, Αδάμ (60΄ Ζησόπουλος Ν.), Ντίτσας, Ευαγγελίου, Παπαθανασίου (58΄ Ζησόπουλος Α.), Παύλου, Κοκκορές, Bego (80΄ Χολής), Κάσμι, Βούλγαρης.Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση: