Καλημέρα και καλό μήνα. 

Και μακάρι ο Μάρτης να διαψεύει το παρατσούκλι του ως παλουκαύτης. Άλλο ψοφόκρυο δεν αντέχουμε. Στο στοιχηματικό πεδίο, έχουμε ένα Σάββατο με πολύ μεγάλα ματς σήμερα. Ξεχωρίζει το ισπανικό Κλάσσικο, αλλά δεν είναι το παιχνίδι που θα τραβήξει το ενδιαφέρον των φιλάθλων. 

Μια πρώτη σούμα για το δίμηνο Γενάρη - Φλεβάρη. Σε σύνολο 68 προτάσεων είχαμε 37 σωστές. Το αρχικό ταμείο ήταν 1000 μονάδες και τώρα είναι στις 1002,40 μονάδες.

Προσωπικά, σήμερα θα ασχοληθώ αποκλειστικά με Αγγλία στο στοίχημα. Αυτές είναι οι σαββατιάτικες επιλογές.

ΜΠΡΑϊΤΟΝ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ, 1 (1,85).
Η φιλοξενούμενη Χάντερσφιλντ είναι καταδικασμένη, αλλά εδώ είναι Αγγλία και οι ομάδες παίζουν πάντα και για το γόητρο, ακόμα κι αν το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι ανύπαρκτο. Και γι' αυτό βλέπουμε τέτοια απόδοση στον άσο, ενώ στην Ελλάδα π.χ. σε ανάλογο παιχνίδι ο άσος θα πλήρωνε ψίχουλα. Στο συγκεκριμένο ματς θα εμπιστευτώ τη δύναμη της Μπράιτον στην έδρα της, αφού αυτή είναι το όπλο της εν λόγω ομάδας στη μάχη που δίνει για παραμονή. Ενώ η Χάντερσφιλντ είναι σταθερά τραγική είτε εντός είτε εκτός, έστω κι αν τις προάλλες κατάφερε να πετύχει μια απροσδόκητη νίκη επί της Γουλβς.

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΝΟΡΙΤΣ, 2 (2,20).
Η γηπεδούχος, που μάχεται για τη σωτηρία, υποδέχεται τη πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Φημίζεται για τη σκληρή έδρα της η Μίλγουολ, αλλά φέτος δεν έχει κάτι αξιόλογο να επιδείξει ούτε στο γήπεδό της. Αντιθέτως η Νόριτς δείχνει σχεδόν ακατάβλητη, κάτι που φαίνεται κι από τις μόλις δύο ήττες που έχει σε δεκαεπτά εξόδους. Και πιστεύω ότι και σήμερα η Νόριτς θα μπορέσει να επιβάλλει την ανωτερότητά της κόντρα στη Μίλγουολ και θα συνεχίσει να οδηγεί τη κούρσα για την άνοδο.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ, 1 (2,15)
Αν και η Νιούκαστλ παλεύει όλα τα παιχνίδια της και δεν παραδίνεται σε κανέναν αντίπαλο, εδώ θα εμπιστευτώ τη ποιοτική ανωτερότητα των λονδρέζων και θα ποντάρω στον άσο. Η Γουέστ Χαμ έχει κρατήσει απόρθητη την έδρα της απ' τα Χριστούγεννα, ενώ η Νιούκαστλ δεν έχει εκτός έδρας νίκη για το πρωτάθλημα από τα μέσα Δεκέμβρη.

Ταμείο στις 972,40 μονάδες.

Καλή επιτυχία.