Ηταν αρκετά αδιάφορο το χθεσινό κουπόνι, αφού όλα σχεδόν τα παιχνίδια ήταν απ' αυτά που σε κάνουν να σβήσεις τη τηλεόραση και να βγεις για βόλτα. Σήμερα έχουμε ένα πολύ πιο ενδιαφέρον πρόγραμμα και παιχνίδια που θα μας καθηλώσουν μπροστά στην οθόνη.

Αυτές είναι οι κυριακάτικες επιλογές.

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ, 2 (2,20).
Αγωνίζεται να κρατηθεί πάνω απ' τη ζώνη υποβιβασμού η Μπουρσασπόρ, αλλά η Γαλατά δεν είναι ο ιδανικός αντίπαλος στη συγκεκριμένη περίσταση. Η περσινή πρωταθλήτρια θέλει να παραμείνει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μπασακσεχίρ και στη χειρότερη περίπτωση θέλει να κρατήσει τη δεύτερη θέση, ώστε να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Κι έχει και εξαιρετική παράδοση στο συγκεκριμένο γήπεδο τα τελευταία χρόνια. Η διαφορά ποιότητας και το καλό σερί της φιλοξενούμενης κόντρα στη Μπουρσασπόρ, νομίζω ότι αρκούν για να καθορίσουν τη μοίρα του ματς.

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ, γκολ/γκολ (1,80).
Σε κακό φεγγάρι τα ζαχαρωτά της Εβερτον, αφού με άλλες φιλοδοξίες ξεκίνησαν τη σαιζόν, αλλά έχουν τελματώσει στη μέση της βαθμολογίας και φως δεν φαίνεται από πουθενά. Η Τσέλσι έχει ξαναβρει τη φόρμα της μετά τα άσχημα αποτελέσματα του Φλεβάρη και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα. Είναι σίγουρα φαβορί οι λονδρέζοι, αλλά δεν θεωρώ πως η Εβερτον θα χάσει με κάτω τα χέρια. Το παιχνίδι μπορεί και να γύρει υπέρ των γηπεδούχων, γι' αυτό δεν πρόκειται να ποντάρω σε τελικό νικητή. Θα προτιμήσω το αμφίσκορο, αφού και οι δύο διαθέτουν γκολτζήδες στη γραμμή πυρός και περιμένω πως  αμφότεροι θα πανηγυρίσουν γκολ σήμερα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, 2-3 γκολ (2,00).
Κάποτε τα καθίσματα του ΟΑΚΑ δεν αρκούσαν για να φιλοξενήσουν αυτούς που ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγαλύτερο ελληνικό ντέρμπυ. Αλλά οι εποχές αυτές πέρασαν και η συνεχιζόμενη παρακμή του Παναθηναϊκού έχει απογοητεύσει τους οπαδούς του. Είμαι περίεργος να δω πόσοι θα κάνουν απόψε τον κόπο να πάνε στο γήπεδο. Σίγουρα δεν θα πλησιάσει τη κοσμοσυρροή αλλοτινών ετών. Για ποντάρισμα, δεν μπορώ να ποντάρω με σιγουριά σε κάποια ομάδα ότι θα επικρατήσει. Αλλωστε και στο ματς του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη, το φαβορί Ολυμπιακός ίσα που κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος και να σώσει το βαθμό. Θα προτιμήσω το σύνολο 2-3 γκολ, αφού σίγουρα οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν συντηρητικά και θα προσπαθήσουν να κρατήσουν χαμηλό τέμπο.

Ταμείο στις 971,50 μονάδες.

Καλή επιτυχία.