Καλημέρα. 

Πέρασε η διακοπή για τα παιχνίδια των προκριματικών του Γιούρο 2020 κι έχουμε επανεκκίνηση των εθνικών πρωταθλημάτων. Κι αφού η στήλη κάνει κι αυτή επανεκκίνηση, ας μην το καθυστερούμε με φλυαρίες κι ας περάσουμε κατευθείαν στις προτάσεις της ημέρας.

ΝΤΕΡΜΠΥ - ΡΟΔΕΡΑΜ, 1 (1,70).
Δύο σερί εντός έδρας ισοπαλίες έφερε η Ντέρμπυ κι έμεινε εκτός της πρώτης εξάδας. Μιας και είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα απ' τη Ρόδεραμ, δε βλέπω με ποιο τρόπο θα γκελάρει και τρίτη συνεχόμενη φορά στο γήπεδό της. Οι φιλοξενούμενοι καίγονται για βαθμούς, αφού αγωνίζονται να κρατηθούν στη κατηγορία, αλλά πολύ δύσκολα θα αντέξουν κόντρα στην ανώτερή τους Ντέρμπυ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ, 1 (2,62).
Πολύ δυνατή στο γήπεδό της η Γουέστ Χαμ, εκεί που αγνοεί την ήττα εδώ και τρεις μήνες. Η Εβερτον πήρε βαθιά ανάσα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι στο Γκούντισον Παρκ, αλλά εκτός έδρας παραμένει παντελώς αναξιόπιστη και δεν τα καταφέρνει παρά μόνο με ομάδες που βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

ΑΛΑΒΕΣ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ, 2-3 γκολ (2,00).
Η Αλαβές μαζί με τη Χετάφε είναι οι δύο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Πριμέρα κι έχουν φτάσει να διεκδικούν έξοδο ακόμα και στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Επομένως, μόνο εύκολο δεν θα είναι το αποψινό ματς για την Ατλέτικο Μαδρίτης και κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό. Η ομάδα του Σιμεόνε έχει με διαφορά τη καλύτερη άμυνα φέτος, αλλά και η Αλαβές έχει εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις, ειδικά μέσα στο γήπεδό της. Γι' αυτό θα ποντάρω στο σύνολο 2-3 γκολ, που είναι το πιθανότερο σ' αυτή την αναμέτρηση.

Ταμείο στις 973,50 μονάδες.

Καλή επιτυχία.