Μια θέση και ένα βαθμό καλύτερη είναι η Λαμία από τον Πανιώνιο, ωστόσο για την ομάδα της Φθιώτιδας η σεζόν κυλάει όπως δεν μπορούσε να φανταστεί και ο πιο αισιόδοξος φίλος της. Τέσσερις μέρες πριν από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλου της ιστορίας της, θα επιχειρήσει να ικανοποιήσει τον κόσμο της, αν και το μυαλό θα είναι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Οι 30 βαθμοί που έχει μαζέψει ως τώρα δεν της δημιουργούν ανησυχίες, αλλά με το πρόγραμμα που ακολουθεί, η Λαμία θα προσπαθήσει να πάρει ένα ακόμα τρίποντο. Ακολουθούν τρία παιχνίδια με την ΑΕΚ, από ένα με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και το φινάλε στη Ριζούπολη.

Η Λαμία είναι αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ωστόσο, αν και καινούρια στην κατηγορία, έχει καταφέρει να να κάνει δύο φορές επτά χωρίς ήττα. Η τελευταία ήταν τον περασμένο φθινόπωρο και σταμάτησε με την ήττα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο. Και βέβαια θέλει τουλάχιστον να ισοφαρίσει το ρεκόρ της. Πάντως για Κύπελλο και πρωτάθλημα η Λαμία δεν έχει χάσει οκτώ παιχνίδια.

Ο Πανιώνιος με τη νίκη επί της Ξάνθης έδειξε ότι σύντομα θα φτάσει και τυπικά σε άνετη παραμονή στην κατηγορία, αν δεν έχει φτάσει ουσιαστικά. Εκτός έδρας έχει μόνο ένα βαθμό στα πέντε τελευταία παιχνίδια, αυτόν που πήρε στο "Κλεάνθης Βικελίδης", μετράει έξι ήττες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα έχει δεχτεί 23 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να έχει δεχτεί στο πρωτάθλημα 39 γκολ και να έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα πίσω από τον Απόλλωνα.

Και τα τρία παιχνίδια που έχουν παίξει στην Super League Σουρωτή η Λαμία με τον Πανιώνιο, έχουν τελειώσει 1-0 για τον γηπεδούχο. Και μάλιστα τα γκολ της νίκης μπήκαν από το 78' ως το 84'!

Η ιστορία
Νίκες Λαμίας: 1
Ισοπαλίες: 0
Νίκες Πανιωνίου: 2

Με γηπεδούχο τη Λαμία
Νίκες Λαμίας: 1
Ισοπαλίες: 0
Νίκες Πανιωνίου: 0

Στον πρώτο γύρο
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018
Πανιώνιος - Λαμία 1-0
(84' σουτ Μασούρας)

Photo: Reporter Images