Ρεπορτάζ: Κώστας Ιωάννου

Εύκολο απόγευμα για τον ΑΟ Λαμίας, ο οποίος επιβλήθηκε με 3-0 σετ του ΓΑΣ Μεσσαρά (25-17, 25-15, 25-21) στο "Χαλκιοπούλειο" στο παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Pre League.

Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη, χωρίς να δυσκολευθεί ιδιαίτερα, κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" που ήθελε κόντρα στην κρητική ομάδα και να καταφέρει έτσι να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παρουσία της στα Play Off της κατηγορίας.
Τ
ο παιχνίδι, βάσει της εξέλιξής του, αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ηλία Αγγέλη να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του και πλέον άπαντες στο λαμιώτικο στρατόπεδο, βλέπουν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές με τα μεγάλα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ εντός έδρας την επόμενη Τετάρτη (27/3) και τον Παναθηναϊκό στις 30/3 εκτός έδρας, από τα οποία θέλει να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα η ομάδα.

Στο πρώτο σετ, η ομάδα της Λαμίας ξεκίνησε δυνατά, πήρε από την αρχή το προβάδισμα και έφτασε εύκολα στην κατάκτησή του με 25-17 ενώ και στο δεύτερο σετ, τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη, είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκειά του και χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα, το κατέκτησαν με 25-15.

Στο τρίτο σετ, οι γηπεδούχες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και μετά το 4-4, έφτασε στο 8-4 και από εκείνο το σημείο και μετά, έθεσε τις βάσεις για να πάρει και το τρίτο σετ. Η ομάδα της Λαμίας, έφτασε τη διαφορά στους 8 πόντους για το 22-14, όμως οι Κρητικές στην τελευταία τους ελπίδα... να επιστρέψουν στη διεκδίκηση ενός σετ, εκμεταλλεύθηκαν κάποια λάθη που ήρθαν που έκαναν οι αθλήτριες του Ηλία Αγγέλη και μείωσαν το σκορ σε 23-20, ωστόσο οι γηπεδούχες δεν είχαν καμία διάθεση να μετατρέψουν τους τελευταίους πόντους του σετ... σε ντέρμπι και έφτασαν γρήγορα στο 25-21, παίρνοντας τη νίκη με 3-0.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΟ Λαμίας (Ηλ. Αγγέλης): Σαββίδου, Κιουτσιούκη, Πανοπούλου, Μπούκουρα, Φαλέγκα, Κίσσα, Μάρκου (λ), Καϊμάκη, Παπαμίχου, Κόμνου, Τσιούμα, Κλέτσα.

ΓΑΣ Μεσσαράς (Παναγιώτης Ιωάννου): Αποστολάκη, Κλεισιάρη, Τσελάνη, Μιχαήλ, Καρουζάκη, Μυγδάλη, Μπριλάκη, Κωνσταντάκη (λ).



Φωτορεπορτάζ