Το αίσθημα δικαίωσης επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΣ Λαμία, μετά από την κλήση του ποδοσφαιριστή, Φιορίν Ντουρμισάι στην Εθνική Ανδρών της Ελλάδας.
Να θυμίσουμε πως ο ποδοσφαιριστής είχε αμφισβητηθεί πριν 2 χρόνια και όσο αγωνίζονταν με τη Λαμία στη Football League, για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, καθώς είχε αγωνιστεί Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας.

Για την ιστορία την όλη υπόθεση είχε κυνηγήσει ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο οποίος μετά από την εν λόγω κλήση, καλείται να αναιρέσει τις τότε δηλώσεις του.
Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΠΑΣ Λαμία, καταδεικνύει με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, το πόσο καθαρή και τυπική ομάδα είναι ο ΠΑΣ Λαμία, που τόσο έντονα αμφισβητείται, ενώ παράλληλα εύχεται καλή επιτυχία στον ποδοσφαιριστή που θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο της Ελλάδας στο στήθος.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Σήμερα ένιωσα μεγάλη χαρά και δικαίωση, γιατί ο ποδοσφαιριστής Fiourin Durmisaj κλήθηκε να αγωνιστεί με τα χρώματα την εθνικής Ελλάδος. 
Θυμάμαι την στιγμή εκείνη που μετά το τέλος του αγώνα με την Σπάρτη, προέκυψε "ζήτημα" και μετά ένστασή, διότι ο ποδοσφαιριστής δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική Ελλάδος. 
Έστω μετά από περίπου 2 χρόνια και τις συνεχείς εξηγήσεις του νομικού μας Πάνου Κατσαντώνη δικαιωθήκαμε ηθικά σαν ομάδα..
Καλή επιτυχία Durmi!