Επαγγελματική νίκη με σκορ 1-0, πέτυχε η Θύελλα Ροδωνιάς στο γήπεδο της Μακρακώμης επί της τυπικά γηπεδούχου Τσούκας και πήρε το εισιτήριο για τα play off του Πρωταθλήματος.

Το γκολ του Ντζιαβίδα από το 15' ήταν αρκετό για τη Ροδωνιά να της δώσει τη νίκη, αν και η Τσούκα προσπάθησε για το κάτι παραπάνω, μιας και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Στο 10' οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία με τον Σκαρή να παίρνει τη μακρινή μπαλιά του Ζαγγανά Ν., αλλά να πλασάρει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο του Χαλή. 

Στο 15' ο Σχουλής εκτέλεσε το κόρνερ και εκεί πετάχτηκε ο επιθετικός και αρχηγός της σ΄αυτό το παιχνίδι και με τακουνάκι-προβολή, σημείωσε το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο30' οι γηπεδούχοι είχαν το σουτ φάουλ του Καλοπίτα Η, να καταλήγει άουτ. 

Στο 48' δυνατό σουτ του Ζαγγανά Ν. θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ οΧαλής, όπως θα κάνει το ίδιο σώζοντας την ομάδα του στην κοντινή κεφαλιά του Ντζιαβίδα Γιάννη στο 89'. 

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι απείλησαν με το σουτ του Παπαντωνίου που είχε προωθηθεί, αλλά το σουτ από καλή θέση έφυγε άουτ.

ΤΣΟΥΚΑ
Χαλής, Κολώνιας, Ντζόιδος,Μέρρας Κ, Μέρρας Γ.(60' Στεφανής Απ.), Μπομπότας, Βασιλειάδης(40' Λαμπαδιάρης), Καλοπίτας Η., Τασούλας, Παπαντωνίου, Θεοχάρης.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ (Π. Παλιούρας)
Γκερπενής, Ζαγγανάς Ν., Παναγιωτόπουλος, Γεωργαλής, Σύρος, Κίτσος, Σχουλής, Ζαγγανάς Η.(62' Καλαντζής),Σκαρής, Ντζιαβίδας Γιάννης, Λάππας(72' Αμούντζιας)