Στη διαδικασία των πέναλτι πήρε την πρόκριση ο Άρης απέναντι στον Παναθηναϊκό, στον δεύτερο ημιτελικό του Fianla 4 του Πρωταθλήματος Υποδομών της Super League.

Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι και σκορ 3-3, όπου προηγήθηκε ο Άρης και ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός, όμως στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν δύο τέρματα και πήραν τη διαφορά, αλλά οι πράσινοι κατάφεραν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια.

Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, όπου με σκορ 2-4 οι Θεσσαλονικείς πήραν την πρόκριση στον Τελικό, έχοντας τον τερματοφύλακά τους σε εκπληκτική ημέρα.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 18′ με τον Τσέρα, ενώ οι “πράσινοι” ισοφάρισαν στο 35′ με τον Βολάκη.

Ο Τσέρας σημείωσε άλλα δύο γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το 49′.

Το “τριφύλλι” δεν το έβαλε κάτω και αφού πρώτα μείωσε σε 3-2 με τον Βολάκη στο 68′, ακολούθως έκανε το 3-3 με τον Προδρομίτη στο 73′.

Το 3-3 έμεινε μέχρι τέλους και οι δύο ομάδες έλυσαν τις… διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο Άρης αποδείχθηκε πιο εύστοχος και με 4-2 πέρασε αυτός στον τελικό, που θα γίνει στο ΔΑΚ Λαμίας (εκεί έγιναν ασφαλώς και οι δύο ημιτελικοί).

Σημειώνεται ότι ο Άρης έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 72′, καθώς αποβλήθηκε ο Στεφανίδης.

Πρωταγωνιστής στα πέναλτι ήταν ο τερματοφύλακας Κυριαζής, που απέκρουσε δύο εξ’ αυτών.

Η διαδικασία των πέναλτι

Κοτινάκης 1-0
Δήμος - Απέκρουσε ο Κυριαζής
Παναγίδης - Απέκρουσε ο Δρανδάκης
Βολάκης 1-1
Τάλκα 2-1
Προδρομίτης - Απέκρουσε ο Κυριαζής
Χατζηιωάννου 3-1
Καλέργης 3-2
Ξανθόπουλος 4-2


Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός(Μαυρουδής): Δρανδάκης, Καπαμτζιάν (67’ Καλός), Καλλέργης, Προδρομίτης, Ρουσίτ, Αγγελόπουλος, Βολάκης, Ψύλλας, Δήμος, Κυριόπουλος, Καλοσκάμη.

Άρης (Καζανάς): Κυριαζής, Στεφανίδης, Κοτινάκης, Τάλκα, Βακουφτσής (70’ Καραμανλής), Τσιάτσος, Βρέττας, Τσέρα (64’ Ξανθόπουλος), Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Κασαπίδης (80’ Συμεωνίδης).

Φωτορεπορτάζ