Την ήττα γνώρισε η Κ17 του ΠΑΣ Λαμία στην έδρα της, με σκορ 1-3 από την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ17 της Super League.

Αν και προηγήθηκαν στο σκορ οι Λαμιώτες, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη οι Ξανθιώτες μπήκαν πιο αποφασιστικά στο δεύτερο μέρος και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Γιαννακάκος άνοιξες το σκορ για τους γηπεδούχους, όταν άλλαξε τη μπάλα από δεξιά με τον Κωστάκο και ο πρώτος κατάφερε να πλασάρει εύστοχα, γράφοντας το 1-0.

Στο 35' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν, όταν σε σέντρα του Τσιπούρα, ο Τσιεγγελίδης έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Μαυράδα.

Στο 40ο λεπτό, ατομική ενέργεια του Νικολόπουλου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, το πλασέ πέρασε μόλις άουτ.

Στο 44' σέντρα του Τσιτσεκερίδη από δεξιά,  ο Δημητριάδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Μαυράδα, κάνοντας το 1-1.

Στο 67' η Ξάνθη προηγήθηκε, όταν από δεξιά ο Αλεξιάν έκανε την παράλληλη συρτή σέντρα και ο Αλή με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.

Το τελικό 1-3, γράφτηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όταν η Λαμία πίεζε να ισοφαρίσει και μετά από κόρνερ η Ξάνθη βγήκε στην κόντρα και ο Ανθουλάκης  έγραψε το τελικό σκορ 1-3.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ Λαμία (Α. Καραπλής)
Μαυράδας, Σταθόπουλος, Καρακώστας (74' Παναγιωτάκης), Γεωργούσης, Σπαθούλας,
Κωστάκος, Γιαννακάκος, Ντζιός (74' Τόλα), Χύσκα, Νικολόπουλος, Αναγνωστόπουλος (74' Παληαλέξης).

Ξάνθη (Κ. Προδρομίτης)
Κοτσάκης, Μολώνης, Ιγνατιάδης (90'+ Ευθυμιάδης), Νιασήφογλου, Ισαακίδης (82' Κοντογιαννίδης),
Κωστρέλης, Δημητριάδης (57' Αλεξιάν λ.τρ.), Τισεγγελίδης, Τισπούρας, Τσιτσεκερίδης (89' Ανθουλάκης), Αλή (89' Καλαϊντζής).

Φωτορεπορτάζ