Καλομάθαμε στα ντέρμπι χθες και το σημερινό κουπόνι δείχνει ξενέρωτο. Ούτε στο ελληνικό ούτε στα ξένα πρωταθλήματα έχουμε κάποιο μεγάλο παιχνίδι, αντίστοιχο των χθεσινών. Δε πειράζει, θα αποζημιωθούμε με το τριήμερο του Τσάμνπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ που ακολουθεί μεσοβδόμαδα.

Προς ώρας, ας δούμε κάποια παιχνίδια απ' το σημερινό πρόγραμμα που αξίζουν το ποντάρισμά μας.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΓΟΥΛΒΣ, γκολ/γκολ (1,90).
Δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας που θα αναδείξει την ομάδα που θα αναμετρηθεί με τη Μάντσεστερ Σίτυ στον τελικό. Πολύ αμφίρροπο ματς, αφού οι δύο ομάδες έχουν δείξει ισοδύναμες φέτος και στο πρωτάθλημα, εκεί που τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός διαφορά. Η πρόκριση μπορεί να γείρει προς οποιαδήποτε και δεν θα επιχειρήσω να ποντάρω τελικό νικητή. Αντιθέτως, θα προτιμήσω το αμφίσκορο, αφού και οι δύο διαθέτουν εξαιρετικούς παίχτες στη γραμμή πυρός και πολύ δύσκολα θα μπορέσουν οι αμυντικοί να ανταπεξέλθουν απέναντί τους.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΒΕΡΝΤΕΡ, 1 (2,15).
Σπουδαίο ματς με έπαθλο το ευρωπαϊκό εισητήριο που κυνηγούν αμφότεροι. Η Γκλάντμπαχ είχε τη καλύτερη έδρα της Μπουντεσλίγκα φέτος, αλλά κάπου έσβησε το φως και στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές εντός έδρας, κατάφερε να πάρει μόλις μία ισοπαλία και  γνώρισε τρεις ήττες. Αλλά περιμένω αντίδραση σήμερα, παρότι η Βέρντερ έχει δείξει πολύ δυνατή μέσα στο 2019 και δεν θα υποκύψει εύκολα.

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΟΥΕΣΚΑ, 1 (2,02).
Κι άλλο ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία, αφού η Λεβάντε αγωνίζεται να κρατηθεί πάνω απ' τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ η Ουέσκα να κρατήσει ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες παραμονής.  Αν και οι γηπεδούχοι έχουν πενήντα μέρες χωρίς νίκη, νομίζω ότι η Ουέσκα είναι ο κατάλληλος αντίπαλος για να σπάσει το κακό σερί η Λεβάντε και να κερδίσει το υπερπολύτιμο τρίποντο.

Ταμείο στις 962,20 μονάδες.

Καλή επιτυχία.