Επίδειξη δύναμης από την γηπεδούχο Θύελλα Ροδωνιάς, απέναντι στον Αχιλλέα Δομοκού, η οποία πέτυχε  μια ακόμη εμφαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. 

Ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα έδειξαν τις διαθέσεις τους, έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη και στη συνέχεια η νίκη τους αυτή πήρε μεγάλες διαστάσεις. Στην απέναντι πλευρά οι παίκτες του Δομοκού, αντιστάθηκαν όσο μπόρεσαν παίζοντας φιλότιμα και απέδειξαν πως μάχονται μέχρι το τελευταίο λεπτό, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και γι΄αυτό τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. 

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 3΄ο αρχηγός των γηπεδούχων Σχουλής, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά και το ύψος της περιοχής του Ντσίμα, άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. 
Σουτ του Ντέλλου στο 5΄δεν ανησύχησε ο Γκερπενής. 
Στο 12΄απείλησαν με τον Σαΐτη οι φιλοξενούμενοι, αλλά η κεφαλιά του από κοντά κατέληξε άουτ!
Πάλι ο Σαΐτης που ήταν ο παίκτης που πήρε στο Α΄μέρος τις περισσότερες πρωτοβουλίες, σούταρε αλλά ο Γκερπενής μπλόκαρε εύκολα. 
Στο 20΄οι παίκτες του Πάνου Παλιούρα κέρδισαν από δεξιά φάουλ, το εκτέλεσε ο Σχουλής, ο Σκαρής έπιασε την κεφαλιά και ο Ντζιαβίδας Γιάννης με το σώμα του σημείωσε το 2-0. 
Από το 24΄μέχρι το 67΄είχαμε το καρέ του Σκαρή. Έτσι ο επιθετικός των γηπεδούχων και πρώτος της σκόρερ, στο 24΄πήρε την ωραία ασίστ του Ζαγγανά Η. από αριστερά και με κοντινό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. 
Οι φιλοξενούμενοι στο 38΄κέρδισαν πέναλτι και ο Σαΐτης κτυπώντας το εύστοχα μείωσε σε 3-1, που ήταν και σκορ πρώτου ημιχρόνου. 

Στο Β΄μέρος και στο 54΄ σέντρα  σουτ του Ντζιαβίδα Γιάννη από πλάγια δεξιά, να την «βγάζει» με υπερπροσπάθεια ο Ντσίμας σε κόρνερ. 
Στο 57΄ο Σύρος από δεξιά έβγαλε υπέροχη σέντρα και ο Σκαρής με κεφαλιά θα κάνει το 4-1. 
Πάλι ο Σκαρής στο 65΄θα πιάσει την κεφαλιά, μετά την ασίστ από πλάγιο(!) του Παναγιωτόπουλου και θα ανεβάσει το σκορ στο 5-1.  
Στο 67΄ο Σκαρής θα σημειώσει το 6-1, μετά από ένα πολύ ωραίο συνδυασμό του Σύρου με τον Ντζιαβίδα Γιάννη, πάσα του τελευταίου στον σκόρερ και αυτός με σουτ  θα κάνει το προσωπικό του καρέ και μάλιστα με συνεχόμενα γκολ! 
Στο 70΄οι παίκτες του Αχιλλέα Δομοκού θα μειώσουν σε 6-2 με τον Κουρδή. 
Στο 74΄οι φιλοξενούμενοι θα δουν το σουτ του Καραχάλιου να χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκερπενή και στην επιστροφή της μπάλας ο Γκούμας θα σουτάρει, αλλά ο Γκερπανής θα διώξει σε κόρνερ. 
Ο Σύρος στο 78΄θα πιάσει την κοντινή κεφαλιά, μετά την σέντρα του Σχουλή, αλλά ο Ντσίμας απέκρουσε. 
Το τελικό 7-2 θα σημειώσει στο 80΄ ο νεοεισελθείς Λάππας με κοντινό σουτ, μετά την ασίστ του Σκαρή.

Διαιτητής της συνάντησης ο Σκούρας Γ. με βοηθούς τους Τσόκανο Ι και Πουρνάρα Κ.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ (Π. Παλιούρας): Γκερπενής, Μεμαϊντίνι (59΄Αλεξανδρής), Παναγιωτόπουλος, Κόκκοτας (85΄Ζαγγανάς Ν.)., Γεωργαλής, Κίτσος, Σχουλής, Ζαγγανάς Η. (64΄Λάππας), Σκαρής, Ντζιαβίδας Γιάννης, Σύρος(72΄Κότσαλης)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ: Ντσίμας, Γκούμας (82΄Γκούβας Αθ.), Κουτσούμπας, Κουρδής, Αντωνόπουλος Β. (85΄Κουτσιμπέλας), Γκιρλέμης, Καραχάλιος, Αντωνόπουλος Ν., Ντέλλος, Τσιμπούρης(58΄Καπέλλος), Σαΐτης (67΄Γκούβας Φ.)