Τον προσωπικό του απολογισμό έκανε ο Πρόεδρος του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, Γιώργος Τσώνος, μετά την ανακοίνωση της απόφασης να αποσυρθεί η ομάδα από την διαδικασία των play out εκφράζοντας την πικρία του για την έλλειψη στήριξης από όλους, όσοι είχαν υποσχεθεί βοήθεια και έμειναν στα λόγια.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

"Και τώρα ένας προσωπικός απολογισμός. Σε έναν κόσμο που η ειλικρίνεια και η "μπέσα" λείπουν και η υποκρισία περισσεύει, οι υποσχέσεις όλων για ηθική και οικονομική ενίσχυση της ομάδας αντικαταστάθηκαν από τον εμπαιγμό και την ειρωνεία. Τοπικοί άρχοντες(νυν και μελλοντικοί),σύλλογοι, τέως παράγοντες της ομάδας και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές έστριψαν "δια του αρραβώνος" γυρίζοντας την πλάτη στην ΔΙΚΗ τους ομάδα που ήταν,είναι και θα είναι η ομάδα του χωριού εδώ και 67 χρόνια.Την ομάδα δεν την κάνουν οι πρόεδροι και οι συσχετισμοί.Αυτούς τους συσχετισμούς αψήφησα και αυτό ενόχλησε.Παρόλα αυτά, ευχαριστώ θερμά όσους στήριξαν την ομάδα:τους ελάχιστους χορηγούς μας,τον προπονητή μας και τους "δήθεν" ξένους παίκτες που τίμησαν την φανέλα του Κεραυνού καλύτερα από τον καθένα. Ευχαριστώ όμως και τους ντόπιους ποδοσφαιριστές που μου έμαθαν πως "ουδείς είναι αχαριστότερος του ευεργετηθέντος".
Προσωπικά κινήθηκα με γνώμονα το κοινό καλό, τη συλλογική προσφορά και την αγάπη για τον τόπο μου. Μάλλον αυτά ήταν πάρα πολλά για όσους έχουν μάθει να αρκούνται στα λίγα. Όπως ξαφνικά ξεκίνησε η πορεία της ομάδας έτσι απρόσμενα τελειώνει...
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!"