Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας Φθιώτιδας το Σάββατο 20-04-2019 στο γήπεδο της Αταλάντης η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Οπούντιο Μαρτίνου του οποίου και επικράτησε με ανατροπή, με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 20΄ με τον Ν. Κωτσαλά, στο 40΄ ο Καταραχιάς ισοφάρισε σε 1-1, στο 45΄ ο Μιχαήλ έδωσε το προβάδισμα με 2-1 στους γηπεδούχους οι οποίοι στο 56΄ πέτυχαν το 3-1 κάνοντας την ολική ανατροπή με τον Μπουγιώτα, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 3-2 στο 80΄με τον Μαλέρδο.

Στο 67΄ υπήρξε και ολιγόλεπτη διακοπή στο ματς λόγω έντασης στην κερκίδα, όμως δεν κράτησε πολύ και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με 10 παίκτες στο 89΄ καθώς ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Σκαμπαρδώνη για έντονη διαμαρτυρία και απώθηση.


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι έχουν 5 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 0 πόντους, ενώ την επόμενη αγωνιστική (2η) την Μ. Τετάρτη 24/4 η Αταλάντη αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Καλύβια ενώ ο Οπούντιος Μαρτίνου υποδέχεται το Νέο Κρίκελλο

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Λαθύρης με βοηθούς τους Μαστρογιάννη και Ζαφείρη.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μερμίγγης, Σωτηρίου, Σακκάς (Πάππος), Μπάρκας, Καταραχιάς, Λυτάκης, Τσακανίκας (Κλωτσοτήρας), Κραβαρίτης, Μπουγιώτας, Τζιβελέκης, Μιχαήλ (Τσανούλας). 

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Καράμπλας): Καταχανάκης, Γκουλής (Παναγιώτου), Μάλλης, Lleshi (Κωτσαλάς), Σταματέας, Μπαρδούσης, Σκαμπαρδώνης, Πέππας, Κωτσαλάς, Μαλέρδος, Κωστόπουλος (Μπενετάτος).