Καλημέρα. Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή, αφού ξεκινάει η φάση των προημιτελικών. Δύο παιχνίδια σε αγγλικό έδαφος απόψε. Και για αλατοπίπερο στο κουπόνι, έχουμε και εμβόλιμη αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Οι προτάσεις της βραδιάς.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΠΟΡΤΟ, 2-3 γκολ (2,12).
Φτάσαμε στους οχτώ της διοργάνωσης και πλέον κάθε λάθος κοστίζει. Οι δύο προπονητές θα φροντίσουν πρώτα να θωρακίσουν τα μετόπισθεν και δεν θα ξαμολήσουν τις ομάδες τους στην επίθεση. Οι μπουκ με τις αποδόσεις τους δείχνουν να πιστεύουν πολύ στο όβερ, αλλά εγώ βλέπω ότι θα έχουμε ένα πολύ σφιχτό ματς με λίγα γκολ. Και το σύνολο 2-3 πληρώνει εξαιρετικά.

ΤΟΤΤΕΝΑΜ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ, 2 (1,91).
Οι πετεινοί έχουν εξαιρετική ομάδα, αλλά η Σίτυ τους έχει πάρει τον αέρα. Η Τόττεναμ πέτυχε σπουδαία πράγματα φέτος στη διοργάνωση, αλλά νομίζω πως τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να κοντράρει την ομάδα του Γκουαρντιόλα. Η Σίτυ βρίσκεται σε φανταστική κατάσταση και τρέχει σερί 14 νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Θα το παλέψουν οι γηπεδούχοι, αλλά οι αποψινοί τους αντίπαλοι δεν είναι για τα δόντια τους.

ΠΡΕΣΤΟΝ - ΛΙΝΤΣ, 2 (2,10).
Τεράστιο το κίνητο για τη Λιντς, η οποία έμεινε εκτός της πρώτης δυάδας μετά την προχθεσινή ήττα απ' τη Μπέρμιγχαμ. Πλέον, κάθε βαθμός είναι ζωτικής σημασίας και γι' αυτό θα πάνε με το μαχαίρι στα δόντια στο αποψινό ματς. Η Πρέστον τα καταφέρνει καλύτερα εκτός έδρας, ενώ στο γήπεδό της έχει αρκετές απώλειες. Η Λιντς είναι καλύτερη ομάδα και με δεδομένο ότι απόψε καίγεται για νίκη, περιμένω ότι δεν θα αφήσει περιθώρια στην αντίπαλό της.  

Ταμείο στις 951,20 μονάδες.

Καλή επιτυχία.