Μια εκπληκτική πορεία πραγματοποιεί ο ΠΟ Τριγλίας στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής και είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο της ανόδου στη Footbll League, αφού βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα play off.

Ένας από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας αυτής, είναι ο "δικός" μας, Γιάννης Μπέσσας, ο οποίος αποτελεί το στυλοβάτη της άμυνας του ΠΟ Τριγλίας, έχοντας μάλιστα σημειώσει στο ενεργητικό του και 5 τέρματα.


Ο "Flat" για όσους τον γνωρίζουν, διανύει τον 3ο χρόνο του στη ομάδα και είναι από τα στελέχη που δίνουν εμπειρία, μιας και ο ίδιος έχει περάσει από ομάδες που έχουν κάνει πρωταθλητισμό με επιτυχή αποτελέσματα.

Να θυμίσουμε πως ο υψηλόσωμος αμυντικός, αγωνίζεται ως στόπερ, ενώ τον έχουμε γνωρίσει στην αρχή της καριέρας του ως φορ ή και αμυντικό χαφ.
Έχει αγωνιστεί στον Αγρότη Λιανοκλαδίου, στην Ένωση 2010, στον ΠΑΣ Λαμία, στη Μαλεσίνα 2008 και στον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου.
Πριν 4 χρόνια μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη, όπου την πρώτη του χρονιά αγωνίστηκε στο Στρατώνι για ένα χρόνο και στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΠΟ Τριγλίας.