Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας Φθιώτιδας το Σάββατο 20-04-2019 στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τα Καλύβια σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 1-0.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Παπανάγνος στο 73΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 25΄είχαν δοκάρι με τον Λίκο. Τα Καλύβια από το 77΄ και μετά αγωνίστηκαν με 10 παίκτες μιας και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Στοφόρος για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Λάππα.


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι έχουν 5 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 0 πόντους και την επόμενη αγωνιστική (2η) την Μ. Τετάρτη 24/4 το Νέο Κρίκελλο ταξιδεύει στο Μαρτίνο για να αντιμετωπίσει τον Οπούντιο ενώ τα Καλύβια υποδέχονται την Αταλάντη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νίκος Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Λιτοσελίτη και Κουτσόβουλο.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Γιάννης Αποστόλου): Γιοβάς, Λάππας Ν. (80΄ Σαρρής), Μάνδαλος (55΄ Λατσούδας), Συγγούνης, Παπανάγνος, Μπουσάι, Καυκιάς, Λάππας Ι., Δημητρέλης (68΄ Θεοχάρης), Παπαναστασίου (90΄ Αναγνώστου), Φλέσσας.


ΚΑΛΥΒΙΑ (Δήμος Σπυριδάκης): Γιαννακάκος, Στοφόρος, Λίκος, Γενιτσαροπουλος (83΄ Βούρτσας), Μόσχος, Καλαμάτας, Μάλλιος, Γουργιώτης (90΄ Τσότζωρας), Ταμάμης (83΄ Πουρνάρας), Στυλιανός, Τσιγκόλης