Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η Νίκη Αγ. Παρασκευής στην έδρα της και μάλιστα με ανατροπή, όπου επικράτησε με σκορ 2-1 του Κεραυνού Αγ. Γεωργίου στην 1η Αγωνιστική των play out.

Με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για τους δικούς της λόγους, πήγε γρήγορα στη δύναμη, με πολλές προσωπικές μονομαχίες και μεγάλες μπάλες, ώστε να μεταφερθεί η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ και οι δύο απείλησαν με στημένες μπάλες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 12' από κόρνερ, εκμεταλλευόμενοι την υπεραριθμία τους μέσα στην περιοχή.

Η συνέχεια όμως ανήκε στους γηπεδούχους, όπου με επιθέσεις από τα πλάγια, με κάθετες μεταβιβάσεις και κυρίως από στημένες φάσεις, έκαναν ευκαιρίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, με τη Νίκη να πιέζει και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, ισοφάρισε με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και στη συνέχεια φόρτωσε την περιοχή του Κεραυνού.
Όμως η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους, ήρθε με ένα εκπληκτικό τέρμα του νεαρού Καπούλα, με σουτ για high lights, από πλάγια δεξιά έξω από την περιοχή.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Κεραυνό να κάνει τη δεύτερη φάση του στο 90ο λεπτό, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα 

Α' ΜΕΡΟΣ

12' 0-1, με κοντινή του Πανόπουλου, μετά από απόκρουση του Καρανάσιου σε κεφαλία του Δημητρόπολου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χανή.
23' Εκτέλεση φάουλ του Ζήσιμου, κεφαλιά του Παπακώστα, θα διώξει με τα πόδια ο Γιολδάσης.

Β' ΜΕΡΟΣ

60' 1-1, με κεφαλιά του αφύλακτου Ζήσιμου, μετά από σέντρα του Λύκου.
68' Εκτέλεση φάουλ του Χριστόπουλου, κεφλιά του Ζήσιμου, δύσκολα σε κόρνερ ο Γιολδάσης.
80' 2-1, με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ του Καπούλα, από δεξιά εκτός περιοχής, θα στείλει τη μπάλα στο αντίθετο παραθυράκι του Γιολδάση.
90' Εκτέλεση φάουλ του Πανόπουλου, ο Δάμπασης θα πιάσει την κεφαλιά, θα μαζέψει ο Καρανάσιος.


Οι συνθέσεις των ομάδων

Νίκη Αγ. Παρασκευής (Α. Επίσκοπος)

Καρανάσιος, Καραγεώργος, Λύκος, Παπακώστας, Αναστασίου, Επίσκοπος Γ, Ζήσιμος (89' Βλαχάκης), Καπούλας, Δημάς, Χριστόπουλος, Καρκάνης.


Κεραυνός Αγ. Γεωργίου (Τ. Καρακούσης)
Γιολδασης, Πάρτι, Πανόπουλος, Κοτρώνης, Δάμπασης, Καλύβας,Κυριτσόπουλος, Δημητρόπουλος, Γιώτης (82' Τσεκούρας), Χανής (84' Κατσαρέλης Λ.), Τσότσος.


Φωτορεπορτάζ