Ενώ απομένει ένα γκολ για να φτάσουν οι γηπεδούχοι τα 300 στο φετινό πρωτάθλημα, τα 20 γκολ της αγωνιστικής μας έφεραν ακόμα πιο κοντά στα 500. Υπολείπονται άλλα πέντε δηλαδή. Ο Κουλούρης έφτασε τα 18 και ξέφυγε πάλι από τον Πόνσε τρία γκολ. Από την 28η αγωνιστική αντλούμε ενδιαφέροντα στατιστικά…

4 φορές έχει παίξει ο ΠΑΟΚ στο AEL FC ARENA. Πέντε φορές προηγήθηκε και τρεις ισοφαρίστηκε. Κέρδισε δύο αγώνες και δύο ήλθε ισόπαλος.

6 γκολ έβαλε φέτος ο Ατρόμητος στον Άρη. Στα πέντε από αυτά ανακατεύτηκε ο Ευθύμης Κουλούρης, αφού πέτυχε τρία γκολ και σε δύο έδωσε την ασίστ.

6 νίκες εκτός έδρας είναι ο τελικός απολογισμός του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα, κάνοντας ρεκόρ στην ιστορία του σε πρωτάθλημα 16 ομάδων. Είχε φτάσει τις επτά το 2013-14, αλλά σε 17 αγώνες εκτός έδρας. Αυτό δεν μπορεί να το φτάσει, καθώς τα δύο τελευταία παιχνίδια του είναι εντός έδρας.

26 μήνες πέρασαν για να κάνει η ΑΕΚ σκορ 2-2 στο πρωτάθλημα. Προηγούμενο στις 13 Φεβρουαρίου 2017, Ηρακλής - ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο.

33 αγώνες χωρίς ήττα μετράει πλέον ο ΠΑΟΚ στη Super League Σουρωτή, που είναι ρεκόρ του στην κατηγορία. Στα ίδια 33 παιχνίδια σκοράρει συνεχώς, κάτι που επίσης είναι ρεκόρ. Το τρίτο ρεκόρ της... παρέας είναι τα 24 σερί παιχνίδια εκτός έδρας που σκοράρει συνεχώς!

90 γκολ στα ελληνικά πρωταθλήματα έφτασε ο Μάρκο Μαρκόφσκι. Από αυτά τα 38 είναι στην Super League, ενώ τα άλλα 52 στη Φούτμπολ Λιγκ.

160 έγιναν πλέον οι ποδοσφαιριστές που έχουν σκοράρει για την ΑΕΛ στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League, με το γκολ του Σκοπιανού Νίκολα Γιακιμόφσκι εναντίον του ΠΑΟΚ.

350 αγώνες στην μεγάλη κατηγορία σαν προπονητής έφτασε ο Νίκος Καραγεωργίου και είναι 15ος στην ιστορία από το 1959 μέχρι σήμερα. Αν παραμείνει και στα δύο τελευταία παιχνίδια, θα φτάσει τον Άγγελο Αναστασιάδη, που έχει 352.