Δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον αυτό που άξιζε η Λαμία στην Τούμπα, κοιτάζοντας στα μάτια τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν τη φιλοδώρησε με τρία τέρματα.

Η Λαμία στήθηκε πολύ καλά, ειδικά το πρώτο μέρος και δεν άφησε πολλά περιθώρια στον ΠΑΟΚ, ενώ ήταν η πρώτη που απείλησε με μια κεφαλιά του Μπαράλες.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, άρχισε σιγά σιγά να γεμίζει την αντίπαλη περιοχή και κατάφερε να προηγηθεί, με τους Λαμιώτες να διαμαρτύρονται για μη τήρηση fair play από τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, πίεσαν ακόμη περισσότερο και κατάφεραν να διευρύνουν το σκορ, απέναντι στη Λαμία που είχε μια πολύ καλή ευκαιρία, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Το φιλμ του αγώνα

Α' ΜΕΡΟΣ

3' Καλή στιγμή για τη Λαμία. Ο Αντέτζο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπαράλες νίκησε τον Βαρέλα αλλά ο Πασχαλάκης ήταν εκεί που έπρεπε και απομάκρυνε σε κόρνερ.
13' Ο Ολιβέιρα εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά ο Μπεχαράνο στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα προς την εστία του Σαράνοφ, όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας έπεσε και μπλόκαρε.
16' Σουτ του Μπίσεσβαρ η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.
18' Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ολιβέιρα εκτέλεσε το φάουλ στο δεύτερο δοκάρι. Ο Μπαράλες πήρε την πρώτη κεφαλιά και τροφοδότησε άθελά του τον Βαρέλα ο οποίος ολομόναχος αστόχησε από κοντά με δεύτερη κεφαλιά.
19' Καλή στιγμή για τη Λαμία. Ο Ασούμπρε σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.
34' ΓΚΟΛ 1-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ο Ενρίκε. Ο Μπαράλες ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνέχισαν τη φάση ο Μάτος βρήκε τον Ενρίκε μέσα στην περιοχή και εκείνος με σουτ νίκησε τον Σαράνοβ για να κάνει το 1-0.
Διαμαρτύρονται προς τον Μάτος οι παίκτες της Λαμίας επειδή δεν έβγαλε την μπάλα έξω.
37' Σουτ του Μπερτόλιο η μπάλα λίγο άουτ.
41' Σουτ του Πέδρο Ενρίκε έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Σαράνοβ.
44' Σέντρα του Ασούμπρε από τα δεξιά ο Ρόμανιτς από τα αριστερά έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε πάνω στον Μάτος και πέρασε κόρνερ.
45+2' Ο Άκπομ σούταρε με το αριστερό έξω από τη μεγάλη περιοχή και αριστερά με την μπάλα να περνά άουτ.

Β' ΜΕΡΟΣ

55' Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Μπίσεσβαρ και Ενρίκε έπαιξαν γρήγορα ο τελευταίος έδωσε στον Σάκχοβ που βγήκε απέναντι από τον Σαράνοβ με τον τερματοφύλακα της Λαμία να τον νικά.
58' Μεγάλη ευκαιρία για την Λαμία. Ο Μπερτόλιο έκανε την σέντρα από τα αριστερά ο Μπεχαράνο πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ασούμπρε τη δεύτερη όμως ο Βιεϊρίνια έδιωξε πάνω στη γραμμή!
78 'ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ο Σάκχοβ. Υπέροχος συνδυασμός από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Μπίσεσβαρ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σάκχοβ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
83' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ο Μπίσεσβαρ. Ο Μίσιτς τροφοδότησε τον Μπίσεσβαρ, αυτός χόρεψε τον Ασίγκμπα και με υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας για το 3-0.
87' Λάθος από τον Πασχαλάκη που του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια. Ο Τσούκαλος τροφοδότησε τον Μπλάζιτς εκείνος τον Μπερτόλιο εκείνος έκανε το σουτ χωρίς να βρει στόχο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σάχοβ, Ολιβέιρα, Ενρίκε (74' Μίσιτς), Πέλκας (60' Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Άκπομ (64' Σβιντέρσκι).

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Ασίγκμπα (84' Καραγκούνης), Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο (64' Μπλάζιτς), Ρόμανιτς, Μπερτόγλιο, Ασούμπρε, Μπαράλες (74' Τσούκαλος).


live: sport24
photo: reporter-images