Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΑΣ Λαμία, προς την ΕΠΣ Φθιώτιδας, για τη βράβευσή τους από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, πριν το Τελικό του Παιδικού Πρωταθλήματος, στο ΔΑΚ Λαμίας το Σάββατο 1 Ιουνίου.

Αναλυτικά

Βετεράνοι Ποδοσφαιριστές ΑΣ Λαμία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Α.Σ. ΛΑΜΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.Φ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΛΑΜΙΑ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Κ14 ΠΟΥ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΛΙΛΙΠΟΥΤΙΟΙ "ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟΙ" ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΑ VIDEOS ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ, ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.