Με ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο πρόεδρος του Νέου Κρίκελλου, Γιώργος Χαντζής, κάνει έναν μίνι απολογισμό της εξαιρετικής χρονιάς που πραγματοποίησε η ομάδα του, συγχαίρει την Αταλάντη για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ενώ παράλληλα γνωστοποιεί πως μετά τις Δημοτικές Εκλογές θα γίνει Γενική Συνέλευση για το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Γιώργος Χαντζής

Μετά από μερικά 24ωρα και έχοντας τελειώσει οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, κάνεις τον απολογισμό σου και λες καταφέραμε ό,τι καλύτερο έχει καταφέρει αυτή η ομάδα στην ιστορία της έως τώρα και νιώθεις μια ικανοποίηση και ευχαρίστηση για αυτό. 
Όταν ξέρεις πως κάποιοι, κάναν πολλά να μειώσουν την προσπάθεια αυτή, νιώθεις πιο δυνατός και από την άλλη λες ό,τι έδωσα τα πάντα φέτος στην ομάδα μου, άφησα πολλά σε δεύτερη μοίρα οικογένεια, δουλειά και προσωπικό χρόνο. 
Καταφέραμε να έχουμε στα χέρια μας το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και καταφέραμε εμείς να τα χάσουμε όλα. 
Δεν θέλω να μειώσω την ομάδα της Αταλάντης, που όπως είπα και μετά τον αγώνα του Πρωταθλήματος, κέρδισε άξια το Πρωτάθλημα και μετά το Κύπελλο. 
Εκμεταλλεύτηκε, αυτό που δεν μπορέσαμε φέτος εμείς να διορθώσουμε, την σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας μας. 
Εν αντιθέσει με την Αταλάντη, που είχε πιο σταθερή απόδοση, πάθος για την νίκη και για την επίτευξη του στόχου που είχε βάλει. 
Της εύχομαι ολόψυχα καλή πορεία στην Γ εθνική. 
Εμείς τώρα, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας μετά την συντριβή του Κυπέλλου και να δούμε την επόμενη μέρα του Κρίκελλου, το τι μέλλει γενέσθαι. 
Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην διοίκηση, τον προπονητή μας, τους παίχτες, τους χορηγούς και όλους όσοι βοήθησαν φέτος την ομάδα μας. 
Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΕΠΣΦ Φθιώτιδας, για την άψογη διοργάνωση των Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου, στους διαιτητές και σε όλους τους παράγοντες, προπονητές, παίχτες και σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Φθιώτιδας. 
Μετά το πέρας των εκλογών, θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του Νέου Κρίκελλου, για την επόμενη μέρα στην ομάδα μας. 
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλό καλοκαίρι.