Με ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο facebbok ο προπονητής του ΑΟ Καμένα Βούρλα, Δημήτρης Ασημάκης, ευχαρίστησε τους πάντες για την άκρως επιτυχημένη χρονιά που είχε η ομάδα της Λουτρόπολης.

Να θυμίσουμε πως ο ΑΟΚΒ, τερμάτισε στην 1η θέση στον 1ο όμιλο στη Β' Κατηγορία Φθιώτιδας και πήρε την άνοδο για την Α' Φθιώτιδας στο μίνι πρωτάθλημα των play off.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Δημήτρης Ασημάκης

Φτάνοντας στο τέλος της φετινής χρονιάς, θα ήθελα να κάνω έναν απολογισμό και να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του  ΑΟ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ (ΔΣ - Ποδοσφαιριστές - Φιλάθλους της ομάδας) για την πετυχημένη χρονιά που είχαμε σε όλους τους τομείς!!!
Δεν θεωρώ ότι κάναμε κάποια υπέρβαση.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 1ου ΟΜΙΛΟΥ
Απλά κάναμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει από την αρχή του καλοκαιριού και μείναμε πιστοί πάνω στο πλάνο και των προγραμματισμό που είχαμε σχεδιάσει. 
Η ομάδα πέρασε από πολλά κύματα 
1) έπαιξε όλα τα ματς εκτός της φυσικής της έδρας
2) αποχώρησαν ποδοσφαιριστές, 9 στον αριθμό, για διαφορετικούς λόγους (σπουδές - στρατό -κ.α) χωρίς να κάνει ούτε 1 ουσιαστική μεταγραφή στην περίοδο Ιανουαρίου
3) Δώσαμε παιχνίδια σε πολύ κακούς αγωνιστικούς χώρους, κάτι που δεν βοηθούσε την ομάδα, παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας, να βγάλει αυτά που είχε δουλέψει διακινδυνεύοντας και την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Παρ' όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν, έχοντας από τις 27 Αυγούστου που πατήσαμε το γήπεδο για την καινούρια σεζόν, είχαμε βάλει τις βάσεις και φυσικά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, που είμαι ευγνώμων που συνεργάστηκα μαζί τους, καταφέραμε να φέρουμε τα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ εκεί που ανήκουν και εύχομαι η φετινή χρονιά, να είναι παρακαταθήκη για την συνέχεια του συλλόγου και να υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις για τον ΑΟ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ !!!

Ευχαριστώ το ΔΣ του ΑΟΚΒ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, αλλά και τις ιδανικές συνθήκες που πρόσφερε σε μένα και τους ποδοσφαιριστές !!!

Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές, που ήταν πάντα πρωταγωνιστές σε όλη την διάρκεια της σεζόν, από το 1ο ματς Κυπέλου, έως και σήμερα και είμαι περήφανος γι αυτούς.

Ευχαριστώ τους πιστούς φιλάθλους τις ομάδας, που με χιόνια, βροχές, ήλιο και ζέστη, ήταν πάντα δίπλα μας και στήριζαν αυτή την προσπάθεια !!!

ΑΟ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 1ου ΟΜΙΛΟΥ 2018 - 2019
!!! ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ !!!