Στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Λειψία, βρέθηκε ο τερματοφύλακας της Δάφνης Λιβανατών, Λευτέρης Πουλίτσας για δοκιμαστικά σε camp τερματοφυλάκων.

Η πολύ καλή χρονιά που πραγματοποίησε ο 20χρονος πορτριέρε με την ομάδα της Λοκρίδας, εξαργυρώθηκε με το ενδιαφέρον από άνθρωπο της Γερμανικής ομάδας και με ταξίδι αστραπή ο νεαρός τερματοφύλακας, έδωσε το παρόν.

Όπως αναφέρουν οι πηγές μας, ο Λευτέρης Πουλίτσας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και παρέμεινε εκεί για μια εβδομάδα.



Who is who

Ο Λευτέρης Πουλίτσας, έχει γεννηθεί στις 29/1/1999, στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας αγωνίστηκε ως δεξιός αμυντικός, όμως η θέση κάτω από τα δοκάρια ήταν αυτή που τον κέρδισε.

Ο νεαρός γκολκίπερ με ύψος 1.88, έχει πολύ καλή επαφή της μπάλας με τα πόδια, έχει άριστα ρεφλέξ κάτω από τα δοκάρια και πολύ καλές εξόδους, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως ο τερματοφύλακας των Τελικών, μιας και πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις όταν χρειάστηκε να επέμβει στους Τελικούς που συμμετείχε, βοηθώντας την ομάδα του σημαντικά στην κατάκτηση του τίτλου.

Έχει αναδειχθεί Πρωταθλητής Παίδων (2012-13) και Πρωταθλητής Νέων (20013-14) της ΕΠΣ Φθιώτιδας με την Ακαδημία Ποδ. Λαμίας και έχει αγωνιστεί σε όλες τις ηλικιακές Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Αξιόλογη ήταν η παρουσία του στα Τοπικά Πρωταθλήματα στη Β’ Φθιώτιδας, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες σε πολύ νεαρή ηλικία.

Η συνέχεια και η πορεία της καριέρας του ήταν εντυπωσιακή, όπου την περίοδο 2015-16, αγωνίστηκε στην Κ17 του Λεβαδειακού με εκπληκτικές εμφανίσεις, ενώ τα επόμενα 2 χρόνια βρέθηκε στην Κ19 του ΠΑΣ Λαμία με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Την περυσινή χρονιά, βρέθηκε να υπερασπίζεται στην Α' Κατηγορία Φθιώτιδας και στη Δάφνη Λιβανατών, όντας από τους βασικότερους συντελεστές της πολύ καλής πορείας της ομάδας.

Στο παρελθόν είχε κάνει δοκιμαστικά και σε camp Ισπανικών ομάδων και στον ΠΑΟΚ.

Video 1

Video 2