Μας γέμισαν ξανά από φοβερές εικόνες οι αγώνες του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Λιγκ αυτή τη βδομάδα. Ειδικά ο πρόωρος τελικός στο Καμπ Νου, εκεί που η Λίβερπουλ έμαθε με πικρό τρόπο τι σήμαινε η ατάκα του Ιβιτσα Οσιμ περί πόρνης μπάλας.

Τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με εθνικά πρωταθλήματα και να αγνοήσουμε τα παιχνίδια που οι ομάδες είναι αδιάφορες, γιατί το αποτέλεσμα σε τέτοιες αναμετρήσεις είναι καθαρά θέμα τύχης ή και συννενοήσεως ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Επομένως, στοιχηματικά καλό είναι να μείνουμε μακριά από αυτά τα παιχνίδια, για να μη χτυπάμε το κεφάλι μας.

Αυτές είναι οι προτάσεις του Σαββάτου.

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΞΕ, 2, (2,10).
Η αδιάφορη Κασίμπασα υποδέχεται τη Φενέρ, η οποία ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει τη παραμονή της και θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο. Η έδρα της Κασίμπασα είναι απ' τις πιο αγαπημένες της Φενέρ, αφού έχει οχτώ νίκες στις εννιά επισκέψεις της εκεί. Και πιστεύω ότι η παράδοση θα συνεχιστεί, αφού το κίνητρο των φιλοξενούμενων είναι τεράστιο, ενώ σίγουρα έχουν και καλύτερη ομάδα.

ΒΕΡΝΤΕΡ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, 2 (2,23).
Και οι δύο προέρχονται από συντριβές, οι οποίες μπορεί να αποβούν μοιραίες για τους στόχους των δύο ομάδων. Εδώ, πάντως, θα ψηφίσω υπέρ των φιλοξενούμενων που παίζουν τα ρέστα τους για το πρωτάθλημα και ξέρουν ότι με ισοπαλία ή ήττα αποχαιρετούν τις ελπίδες τους για τίτλο. Κι  επίσης η παράδοση είναι ένας τομέας στον οποίο δίνω σημασία. Και η παράδοση είναι ξεκάθαρα υπέρ της Μπορούσια, η οποία νιώθει πολύ άνετα όποτε ταξιδεύει στη Βρέμη και πολύ σπάνια γνωρίζει την ήττα εκεί μέσα.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΙΝΤΕΡ, 2 (1,70).
Και συμπληρώνουμε τη τριάδα των διπλών με τη νίκη της Ιντερ στο Ούντινε. Κι εδώ έχουμε δύο ομάδες που θέλουν πολύ τη νίκη, αλλά οι νερατζούρι είναι με διαφορά πιο ποιοτική ομάδα, ενώ η Ουντινέζε είναι εντελώς ντεφορμέ τον τελευταίο μήνα και πάει από ήττα σε ήττα.

Ταμείο στις 979,50 μονάδες.

Καλή επιτυχία σε όλους.