Καλημέρα. Μετά τα απίστευτα ματς που είδαμε μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, η μοίρα μας επιφύλαξε ένα πραγματικό μαρτύριο χθες. Τον χειρότερο τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, αν όχι από καταβολής θεσμού, σίγουρα των τελευταίων δεκαετιών. 

Σ' ένα παντελώς άδειο ΟΑΚΑ που δημιουργούσε θλίψη, οι δύο ομάδες κατάφεραν να προσφέρουν άθλιο θέαμα, με μοναδική εξαίρεση το όμορφο γκολ του Ακπομ που έκρινε και τον τροπαιούχο. Κι επειδή είμαστε αυτοί που είμαστε, ακόμα και σε άδειο γήπεδο καταφέραμε να γίνουν επεισόδια και να πέσει ξύλο ανάμεσα σε ΜΑΤ και οπαδούς. Ναι, αυτούς τους λίγους οπαδούς που μπήκαν με προσκλήσεις.

Εκεί που νομίζουμε ότι έχουμε φτάσει στον πάτο και πιο ξεφτίλες δεν μπορούμε να γίνουμε, εμείς ανακαλύπτουμε νέους ορίζοντες για να γελάει μαζί μας ολόκληρος ο πλανήτης.

Ας μην ασχοληθούμε άλλο, δεν αξίζει κιόλας. Πάμε να δούμε κάποιες προτάσεις απ' το σημερινό κουπόνι.

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΑΡΣΕΝΑΛ, 2 (2,20).
Οι κανονιέρηδες έχουν ως μεγάλο στόχο τη κατάκτηση του Γιουρόπα, που θα τους στείλει κατευθείαν στους ομίλους του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά σε περίπτωση που ηττηθούν στον τελικό, θέλουν να κρατήσουν τη πέμπτη θέση στη Πρέμιερ Λιγκ, ώστε να αποφύγουν τα προκριματικά του Γιουρόπα τον Αύγουστο και να περάσουν κατευθείαν στους ομίλους. Και για να παραμείνουν πέμπτοι, απαιτείται να νικήσουν σήμερα τη Μπέρνλι, η οποία σώθηκε και παίζει μόνο για το γόητρο. Αν και στην Αγγλία καμία ομάδα δεν παρουσιάζεται αδιάφορη, νομίζω ότι το κίνητρο της Αρσεναλ είναι ικανό να τη σπρώξει στη νίκη.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ - ΜΑΪΝΤΣ, 1 (1,60).
Κι εδώ μονόπλευρο το ενδιαφέρον, αφού μόνο οι γηπεδούχοι έχουν λόγους να καίγονται για τη νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν διεκδικούν τίποτα. Η ομάδα της Φρανκφούρτης με νίκη περνάει τέταρτη και θα πάει τελευταία αγωνιστική στο Μόναχο να παλέψει με τη Μπάγερν για το προνομιούχο εισητήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Και δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα χάσει αυτή τη νίκη, εκτός αν θέλει να αυτοκτονήσει.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ, 2 (1,89).
Και κλείνει η τριάδα με άλλον ένα αγώνα που ο ένας καίγεται κι ο άλλος κάνει σχέδια για την επόμενη σαιζόν. Η Ράγιο έχει υποβιβαστεί εδώ και κάμποσο καιρό και παίζει μόνο για τη φανέλα. Αντιθέτως, η Βαγιαδολίδ θα δώσει και τη ψυχή της, αφού με νίκη κλειδώνει οριστικά τη παραμονή της στη Πριμέρα. Αν και η Ράγιο κατάφερε πρόσφατα να νικήσει ακόμα και τη Ρεάλ, νομίζω ότι σήμερα δεν θα σκοτωθεί για τη νίκη και η Βαγιαδολίδ θα πάρει το υπερπολύτιμο τρίποντο.

Ταμείο στις 970,50 μονάδες.

Καλή επιτυχία.