Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play off του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας,  το απόγευμα του Σαββάτου 11/5, στο γήπεδο της Αταλάντης η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τα Καλύβια των οποίων και επικράτησε με σκορ 3-0.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Σακκάς μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Τζιβελέκη στο 40΄ και το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 80΄ από τον Μιχαήλ.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 πόντους και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Νέο Κρίκελλο, που βρίσκεται 3 πόντους πίσω τους σε ένα παιχνίδι τελικό που θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 4η με 1 πόντο και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Μαρτίνο χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αναγνώστου, με βοηθούς τους Δόσκορη και Τσουκνίδα.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΤΑΛΑΝΤΗ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μερμίγγης, Σωτηρίου, Σακκάς (66΄ Καταραχιάς), Μπάρκας, Τσακανίκας, Λυτάκης, Κλωτσοτήρας (85΄ Ηλιόπουλος), Κραβαρίτης, Μπουγιώτας (76΄ Μιχαήλ), Τσιβελέκης, Πάππος (57΄ Κωνσταντίνου).

ΚΑΛΥΒΙΑ (Δήμος Σπυριδάκης): Μακρής, Πουρνάρας (75΄ Λύκος), Λίκο (65΄ Τσότζωρας), Σπυριδάκης (58΄ Στοφόρος), Μόσχος, Καλαμάτας, Μάλλιος, Κολόκας, Ταμάμης, Στυλιανος, Τσιγκόλης.