Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των play off της Β΄ Κατηγορίας Φθιώτιδας, το απόγευμα της Κυριακής στο  γήπεδο του Καινούργιου, τα Καμένα Βούρλα υποδέχθηκαν τον Ολυμπιακό Λαμίας του οποίου και επικράτησαν με ανατροπή με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σκαρμούτσο στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 63΄ με τον Μουτσουρούφη και να παίρνουν τελικά τη νίκη στο 93΄ με τον Γ. Γρίβα.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό τα Καμένα Βούρλα βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 πόντους και την επόμενη αγωνιστική παίρνουν ξεκούραστα τους 3 βαθμούς μιας και η Θύελλα Ροδωνιάς έχει αποσυρθεί από τα Play off ενώ ο Ολυμπιακός Λαμίας στην 3η με 14 βαθμούς και στη συνέχεια και αυτός θα πάρει 3 ακόμη πόντους μιας και ο Μεξιατικός έχει εγκαταλείψει το μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κουρεμάδας με βοηθούς τους Σκάρλα και Τσουκνίδα.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ (Δημήτριος Ασημάκης): Τρίγκας, Ταμπακολόγος, Γρίβας Γ., Τσαπάρας, Καλπάκης, Πάνος, Χριστοδούλου, Γρίβας Ν., Μουτσουρούφης, Λάτος (21΄ Τσάρας), Καλαϊτζής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ: Ντούλας, Στίγκας, Τσιώλης, Τσαμαδιάς, Παπαϊωάννου, Λέντας, Καλύβας, Ντούλας, Σκαρμούτσος (83΄ Λυρός), Παπακώστας (67΄ Θεοδωράκος), Παρούσης.